Am invins Politia Rutiera!

Dupa cum v-am povestit intr-un post anterior am fost lasat de catre un tovaras neuron solitar fara permisul de conducere, pe nedrept, si am atacat in instanta procesul verbal cerand anularea lui, exonerarea de la plata a amenzii si restituirea permisului. Saptamana trecuta a avut procesul si dupa cum ma si asteptam, am castigat! Mi-ar fi placut mult sa vina si tovarasul agent la proces sa il vad jurand cu manuta pe Biblie si apoi sa vad daca ar fi avut nesimtirea si curajul sa minta, lucru care nu s-a intamplat din nefericire pentru mine si fericire pentru el, pentru ca eram destul de pornit impotriva lui ca individ in primul rand.

Nu stiu cat este de avarat faptul ca i se retin 15% din salariu pentru 2 luni tovarasului agent, dar daca este un zvon adevarat, asa ii trebuie!

Oh, Romania…

Comments

comments

Author: ionut_d

13 thoughts on “Am invins Politia Rutiera!

 1. Asta e clar!

  Pe de alta parte trebuie sa spunem ca sunt si exceptii. Chiar anul trecut am avut norocul sa intalnesc cu ofiter de la politia rutiera care mi-a fost de un real ajutor intr-o situatie pe care o vedeam fara iesire (la o tamponare din spate – se sparsese la mine la masina pompa de frana si lovisem o masina din spate – idiotul pe care il lovisem isi scosese adeverinta medicala ca are traumatism cranio-cerebral.

  Ofiterul care s-a ocupat de caz a avut rabdarea sa-mi explice ce trebuie sa fac ca sa rezolv mai repede problema.

  Din pacate totusi, exceptiile sunt mult prea rare.

 2. Intocmai pentru ca sta in trafic ca un copac intersectiile sunt aglmerate. Zilele trecute eram cu un amic la o coada ce se misca cu viteza melcului turbat, iar el imi spune ca in mod sigur e un militian in intersectie, altfel ar fi mers mai bine. A avut dreptate 🙂

 3. As vrea sa clarificam un pic acest subiect.
  Cei de la circulatie sunt una, restul politistilor de la rutiera sunt altceva.

  Si cu cei de la circulatie nu stau lucrurile la fel intotdeauna.

  E adevarat ca sunt multi idioti, ca peste tot de altfel, poate prea multi uneori, dar a generaliza nu e corect.

  As putea sa va povestesc 1000 de cazuri in care cei de la circulatie au fost idioti dar sunt si ceva cazuri in care au fost chiar ok.

  Revenind la politia rutiera lucrurile stau total diferit, si aici vorbesc de cei de la furturi, de la accidente, etc. Trust me!

 4. Un tov de-a meu i s-a suspendat permisul amenda si certificatu de inmatriculare i-a fost luat deoarece nu avea lumini pe numarul de pe spatele masinii la ora 2 ziua. How fucked up can this be….nu degeaba se posteaza pe net din ce in ce mai des poze cu militieni care parcheaza pe locuri de handicapati….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.