Cine e frustratul?

Pe un forum, o comunitate, am contrazis pe un…oarecare, care insa avea la semnatura “Radeti de mine pentru ca sunt diferit..Eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel”, l-am contrazis pentru ca el facea aidoma ciorii din zicala “fiecare cioara isi lauda puiul ei”, bazandu-se doar pe acest proverb, adica pe teorie. Si pentru ca l-am contrazis, vorbind din experieta practica, s-a simtit lezat, atacat si m-a facut “frustrat” trimitand catre 2 posturi de-ale mele, unul legat de un service si altul legat de un club de noapte.

Intrebarea mea este? A fi suparat/enervat de un service si a pune pe un blog acest lucru ca antireclama la neprofesionalism se numeste ca sunt frustrat? A nu fi de acord cu cocalarii care intr-o zi in care ar trebuie sa cinsteasca faptul ca Dumnezeu inca ii tine pe pamant baga telefoane in fundul unor parasute ma face sa fiu frustrat?

Cine e frustratul?

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Cine e frustratul?

  1. Ionut,

    Asta e tare. Si eu ar trebui sa fiu frustrat din multe motive daca este sa o luam asa. Probabil ca acest om “integru si responsabil” care are o gandire “sclipitoare” nu face altceva decat sa batatoreasca acelasi drum zi de zi cu aceleasi roti invartite de acelasi motor dizel .Probabil ca isi repara masina in service-ul sau “personal”. Personal am zis … da .. dar nu pentru ca ar avea el ceva de castigat de acolo ci poate ca masinutei lui ii place sa stea acolo si se simte ca acasa. Poate ca viata lui este atat de monotona incat chiar nu face nimic ( deci este diferit de toti celilati ) si incat si lui ii vine sa rada de el.

    Si totusi .. cine e frustrat? 🙂

  2. UNDE`I? 🙂 Scoateti furcile, parii si coasele, aprindeti niste faclii si … la rug cu el 🙂

    Ionut, cu prostii nu`ti pune mintea ca o au odihnita…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.