Cunoscut sau NEcunoscut?


Oarecum recent , cineva, intr-un comentariu pe acest blog, la un subiect ce il doresc inchis, imi spunea ca sunt un NEcunoscut, lucru care nu mi s-a parut deloc ofensator, ba chiar dimpotriva.
Stiu ca exista oameni care, dupa parerea mea, sufera de “bagare in seama”, doresc sa fie cunoscuti, afisati si pomeniti peste tot, si ma refer aici la oameni care nu au nici un motiv sa fie cunoscuti sau bagati in seama, dar care intr-un mod patetic si penibil se zbat pentru a isi face numele cunoscut nefiind persoane publice, sau avand functii pentru care acest lucru i-ar avantaja. Revenind la ce ziceam, am fost clasificat drep “NEcunoscut“. Ei bine, eu nu am fost niciodata genul care sa doreasca sa aiba numele pe toate gardurile, motiv pentru care NU mi-am facut blog pe domeniul cu numele de familie(cu toate ca detin domeniul), NU ma semnez cu numele de familie, ci doar cu initiala, si nu inseamna ca ma ascund sub un pseudonim de vreme ce oricine poate afla oricand date despre mine si NU amintesc nici incidentul si nici numele. Datorita acelui incident neplacut, acum numele meu apare pe aproape toata prima pagina google la cautare, si lucrul asta nu e tocmai placut in ceea ce ma priveste. Sunt si am fost mereu adeptul unei vieti linistite si simple, am o jumatate aidoma-mi la care tin mult( 😡 ), nu am fost nicidoata sufletul petrecerilor, am amici putini si buni care m-ar ajuta neconditionat si dupa putinte si pentru care fac acelasi lucru, nu imi plac chestiile complicate decat daca sunt legate de IT si se numesc provocari, NU imi plac hainele stridente sau in trend, nu ma pot opri cand e vorba de alune sau de gratar, am mereu “dor de duca”, mai ales la munte, nu sunt ahtiat de bani, ma multumesc un putin decent.
Prin urmare, alegerea mea este sa fiu un NEcunoscut, si imi pare rau sa il dezamagesc pe cel care catalogandu-ma asa a crezut ca ma insulta. Statutul de NEcunoscut nu face decat sa aduca o viata simpla si linistita. Le urez celor ce doresc sa fie cunoscuti si bagati in seama sa li se indeplineasca dorinta, si ii rog sa ma lase pe mine sa fiu toata viata un NEcunoscut.
Primavara
Ii multumec de asemenea pentru urarea unei primaveri linistite, pentru ca este chiar ceea ce imi doresc si este ceea ce doresc tuturor. Cred ca toti am uitat sa ne bucuram de lucrurile marunte, am uitat cata liniste in suflet ne aduc. Si pentru ca este primavara, imaginati-va cum era cand va bucura privirea si sufletul un copac inflorit.

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “Cunoscut sau NEcunoscut?

  1. Traiasca NEcunoscutii si ne bucuram ca te avem alaturi 😉 Cine te cunoaste stie de ce 😀

  2. :x:x:x Si eu vreau liniste, sa scap de stres, sa ma linistesc alaturi de Cristina mergand intr-un parc admirand copacii infloriti… ufff… cred ca suntem mult prea obositi si ne trebuie putina odihna 🙂 O zi frumoasa Ionut alaturi de Ana 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.