Pentru inzapezitii Sectorului 5

Dragii mei corezidenti ai Sectorului 5,

Cu regret va anunt ca va meritati soarta. Ati votat un inamic al limbii romane pentru ca tranforma sarbatori in tiganii cu mici si bere, pentru ca va face Vanghelioane cu manele si mai ales pentru ca va da 2 lei, o punga rosie sau chiar un telefon mobil. Prin urmare, va rog, nu mai jucati rolul victimelor sistemului cand vi se pune microfonul in fata ci bucurati-va ca sunteti ocarmuti de cititorul de almanahe a carui pregatire are la baza goagalul. Bucurati-va ca banii care trebuiau dati pe dezapezire vor fi realocati catre micii si berea pentru care va veti da coate pe 1 mai. Bucurati-va ca din banii pe care ar fi trebuit sa curete acum patinoarul din sector veti beneficia de cate 20-30 de lei ca sa il votati in alegeri. Bucurati-va!

Lasand ironia la o parte si presupunand ca exista rezidenti ai sectorului care ajung pe net si nu il folosesc doar pentru a descarca manele, aveti grija pe cine stampilati data viitoare.

Sunt constient ca mi-am pierdut cateva minute in zadar, dar totusi nu vreau sa se strige dupa mine ca vorbesc dar nu fac nimic 😉

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “Pentru inzapezitii Sectorului 5

  1. Este o tara de nimic sunt de acord cu voi insa aici nu prea aveti dreptate! Nu-mi face nicio placere sa le iau apararea insa, nu este logic, productiv si eficient sa introduci plugurile in toiul codului galben, cand se anunta in continuare acumulari de 20-30 cm de zapada.

    Deszapezirea se face dupa trecerea “furtunii” si stiu asta, nu de la ametitii de oficiali din Romania care stiu doar sa spuna : “ne-a luat pe nepregatite”, ci de la un reportaj de pe weather.com din Canada

    Ca urmare astazi, cand s-a oprit ninsoarea, nu stiu in alte sectoare, in schimb, pe unde am circulat strazile erau “la negru”…ma rog pe aproape … dar mult mai circulabile decat ieri la aceeasi ora.

  2. In dimineata asta abia plecam de pe loc si unii au ramas cu masinile in mijlocul drumului… deci inca nu s-a vazut nicio miscare in sectorul 5. Speram ca poate diseara sa avem o surpriza placuta 🙂

  3. Te contrazic Dan. De ce in alte tari se poate si de ce sectorul 4 arata din acest punct de vedere de nu iti vine a crede?

    Cat despre S5 se stie ca nu se misca nimic inca de la zapada trecuta pentru ca “nu sunt fonduri si din aceasta cauza nu avem o firma cu care sa lucram pentru dezapezire”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.