Codex Alimentarius

Stire preluata din ziarul “National” despre cum vor sa ne omoare pe fata. Pe scurt trebuie eliminate alimentele naturale si inlocuite cu unele radiate si alte prostii… Ne duce naibii incet si sigur…

Poate ca nu stiati, dar de la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare implementarea Codex Alimentarius. Romania a trimis deja formularele de inscriere si aderare in ultimele zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, dupa intilnirea de la Roma, va incepe implementarea proiectului, prima etapa prevazind plantele modificate genetic, precum si normativele aditivilor alimentari. Codex Alimentarius este unul dintre cele mai bine pastrate ‘secrete deschise’. Este finantat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Organizatia pentru Alimente si Agricultura (FAO), ambele apartinind de ONU. Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria farmaceutica. Practic, omenirea va avea parte de o hrana farmaceutica.

Citeva exemple

Directivele Codex Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare. Astfel, se va cere printre altele: 1) Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica. Clasificate ca ‘toxine’, vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care nu au impact asupra nimanui. 2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, tibetana si altele, vor fi, treptat, interzise. 3) Potrivit Codex-ului alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt, pentru ‘purificare’. Ne indoim ca cineva chiar vrea sa iradieze alimentele pentru ca in cazul in care este adevarat, singura concluzie logica ar fi ca se doreste exterminarea in masa a locuitorilor planetei.

Experiment pe sanatatea noastra

Ce este foarte grav este ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de Codex. Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca ‘beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sint legate in primul rind de combaterea daunatorilor, dar totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta’. Conform cercetatorilor care combat ‘Codex Alimentarius’, folosirea produselor cu initium sporeste cu pina la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta devenind reziduala in organism.

Comments

comments

Author: ionut_d

6 thoughts on “Codex Alimentarius

  1. Si ce aveti de gand sa faceti in legatura cu faptul (a se vedea ca acesta este strict legat de multe alte aspecte din domenii diferite) asta? Il discutati pana va vine acru si apoi gasiti alt subiect de discutie?
    Este reconfortant gandul ca multi (printre care si persoanele de fata) isi vor otravi copiii cu mancarea de subzistenta cumparata cu luni de zile de truda apriga?

  2. Sa ma duc la Cotroceni, sa il strang de gat pe presedinte, sa preiau conducerea tarii, sa inchid toti guvernantii, sa inchid granitele, sa le spun parerea mea sincera celor din UE si apoi sa le spun sa isi vada de treburile lor si sa fac tara asta sa se descurce singura cu propriile resurse cum a facut-o foarte mult timp.

    Cum asa ceva nu pot face… va spun ce se intrevede si ma rog sa nu se aprobe (ceea ce e inevitabil) si sa sper ca o sa fie cat mai tarziu posibil si sa ma bucur cat pot de faptul ca am inca de unde lua chestii naturale si ca pot inca sa aleg sa nu ma otravesc.

  3. Se poate face, chiar fara violenta, este destul un punct de origine, pentru ca gandurile astea nu sunt straine de nimeni; toti se pot uni, dar probabil inca nu sufera majoritatea de boli sau de foame sa poata sa faca asta voluntar.

  4. oricum sunt multi care se otravesc si acum pentru ca vor neaparat ! fiecare inca face ce vrea intrebarea e pana cand? si majoritatea oamenilor nu stau geana pe site-uri sa despice firul in 4 cum fac altii (astia de vedem si ne intereseaza si altceva decat blestematul de tv )este multa lume limitata care nu-i pusa la curent cu asolut nimic din ceea ce noua ne-ar starni un semn de intrebare! probabil se urmareste o eutanasiere pe plan mondial ..suntem doar muritori de rand:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.