Electorale 2009

Aseara a fost mare confruntare intre cei 2 pretendenti la nenorocirea Romaniei, pardon, conducerea spre bine a Romaniei.

Nu sustin pe nici unul, nu votez, sunt ambii niste ipocriti mincinosi. Nu pot sa inteleg si pace insa ce-i cu vizitele alea ascunse in tari rosii sau pe la mafioti acasa… din partea unuia si nu pot sa inteleg cum poate un partid istoric de stanga sa sustina un partid de dreapta cand ar fi trebuit sa fie independent de a doua runda si sa se impuna in fata celui care ar fi iesit.

Aliantele nu au mers si nici nu vor merge niciodata in Romanica. Vorba unui amic care spunea ca Romania nu are cultura politica si nici nu stie sa functioneze decat sub monarhii sau dictaturi. Ii astept pe cei de la Noua Dreapta cu un candidat peste 5 ani.

Pe B1, televiziunea de suflet a lu’ Basescu acesta avea intr-un televot 80% sanse de castig. Pe Antena3, televiziunea sustinatoare a lui Geoana, acesta avea 81%. Nimic anormal, nu? 🙂 Asta ma face sa imi amintesc de sloganul “ati mintit poporul cu televizorul”

Sfatul meu sincer este: NU VOTATI pentru ca o sa va para rau indiferent de preferat. Adevarat, nu ajuta la nimic acest lucru pentru ca oricum iese “cine trebuie” si oricum avem 2 “rauri” echivalente, dar macar nu o sa va mustre constiinta ulterior.

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Electorale 2009

  1. pai astea cu televiziunile e usor. pentru ca la B1 se uita cei care il plac pe basescu si la antene cei care il plac pe geoana. e normal ca pe fiecare post sa iasa la vot respectivii.

    mai sunt probabil si cei care ii doare in p.. spate de astia si se uita la ce vor dar fara sa voteze.

  2. Asta este trebuie sa alegem. Degeaba toti zic ca Basescu este raul cel mai mare, NU ESTE ADEVARAT.
    Basescu este raul cel mai mic. De ce ? Pentru ca este mai bine sa fi condus de un om destept decat de un prostanac.
    Basescu va fi presedintele Romaniei pana in 2014.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.