Sfantu’ Petru – banc :)

In fata portii Raiului vin trei oameni. Cand iese Sf. Petru le spune:
– Imi pare rau fiilor dar in Rai nu mai este loc decat pentru o singura persoana. Ceilalti doi se vor duce in Iad si vor suferi torturi interminabile.
Unul dintre cei trei intreaba cum se va decide cine merge in Rai, iar Sf. Petru le spune:
– Pai cine imi va spune cea mai interesanta istorie despre cum a murit, va merge in Rai!
Acestea fiind spuse, il cheama pe primul om in biroul lui. Acesta ii povesteste:
– Se facea ca imi dadusem seama ca nevasta ma insela. Asa ca intr-o zi plec de la servici mai devreme ca sa o surprind. Sparg usa si o gasesc goala in mijlocul camerei. Caut in toata casa si nu gasesc nimic iar in momentul in care eram pe punctul de a-mi cere scuze de la doamna mea, il zaresc pe imputit atarnand de o fereastra si fara sa ma mai gandesc il lovesc cu toata puterea cu o bata de baseball, tipul cade dar se prinde 2 etaje mai jos de o alta fereastra, atunci iau frigiderul intr-un atac de furie si-l arunc pe fereastra cu motiv de a-l distruge complet. Faza este ca mi se prinde haina in usa frigiderului si cad cu el cu tot si mor, dar macar ma consolez ca imputitul a murit si el.
Sf. Petru il cheama pe al doilea om la el in birou. Acesta ii spune povestea lui:
– Eu eram curatator de ferestre si cum lucram le etajul 20, cad de pe platforma, dar prin miracol ma prind 5 etaje mai jos de o fereastra. Faza este ca iese un descreierat cu o bata de baseball si ma pocneste pana cad. Prin alt miracol ma prind de o fereastra mai jos. Fericit incep sa ma catar ca sa intru in camera, dar acelasi descreierat imi arunca un frigider in cap si cad pana ce mor.
Sf. Petru cheama pe al treilea om la el in birou. Acesta ii spune povestea lui:
– Pai sa vezi, eu eram gol intr-un frigider….

Comments

comments

Author: ionut_d

1 thought on “Sfantu’ Petru – banc :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.