2 ani

Ochioasa a facut 2 ani 🙂

O masina corecta, frumoasa ca toate italiencele ;), cu problemute marunte care mi-au scos peri albi din cauza neprofesionalismului celor din service, motiv pentru care m-am apucat sa invat dedesubturile ei si sa mi le rezolv si singur. Si stiti ce? Imi si place 🙂 Contrar mitului Fix It Again Tony, Fiat-urile nu au prea multe probleme, am mai avut unul care a adunat 100.000km si singura problema avuta au fost niste injectoare infundate din cauza benzinii Carerra 100 de la OMV. La actuala, cumparata la cateva luni de la lansare, versiune de test practic, a fost normal sa mai apara cate un neajuns, marunt, dar de aia exista garantie (cu toate ca uneori mai trebuie sa stii tu ce e de reparat 🙂 )

Pentru ca traim intr-o lume plina de cretini a strans zgarituri destule si inevitabile pentru care va primi in curand un polish, a mai agatat putin Ana o bara, dar nu e tragedie, exista Casco (nefrasizat 😀 ), dar se poate si mai rau, altii iau buturugi de copaci din neatentie 🙂

A adunat 36.000km, a vazut cateva tari, o sa vada si altele si ceva din tara noastra. La drum lung este un companion ideal. Sta foarte bine pe asfalt, spatiu pentru pasageri spate berechet si pentru bagaje si mai si ;). Impreuna cu colegii dintr-un club vrem sa ajungem candva si la Torino (T-ul din FIAT de la Torino vine) :).

Dupa ce va trece vremea ei, este posibil sa fie inlocuita poate tot cu un fiat sau cea noua in mod sigur va avea drept frate un Stilo sport, vezi cel albastru de mai jos ce a primit zilele trecute o vopsea albastra fenomenala. De Bravo sa nu mai vorbim decat atat: cel alb cu dungi are…200cp si in curand candva va avea…270 cu un cuplu de 350nM+ si toate atea dintr-un motor de doar 1.4L. Greu de crezut, stiu, dar adevarat!

Intr-un viitor o sa va povestesc si despre FIAT-ul unul amic care e in lucru acum, un 131 supermirafiori cu tractiune spate, una din cele mai tari masini de raliu ale 80-ilor. Aaa, si mai are si un 600 de prin anii 60 care de asemenea e in lucru.

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “2 ani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.