A fost adoptata legea eutanasierii cainilor maidanezi

Asta cred ca se poate numi “stirea zilei”. Eu am fost pentru inca de cand am auzit-o si cand credeam ca o sa fie o apa de ploaie. Este o lege corecta as putea spune. Sunt stransi, daca in 30 de zile nu au bafta infierii de vreo familie, sa le fie tarana usoara.

Evident, o sa fie tot felul de organizatii si oameni fara minte care ii vor scoate de acolo si le vor da drumul inapoi pe strazi, dar intr-un final, cred eu, problema va fi rezolvata. As vedea ca rezolvare cipuirea lor si amendarea celor care vor face acest lucru.

Personal, am avut cateva povesti, neplacute, cu aceste patrupede, una care s-a lasat cu antirabice in burta, ingrozitor de dureroase.

Pe de alta parte cred ca e o situatie care va curma si suferitele potailor schilodite de foame si frig.

Celor care nu sunt de acord si ajung din greseala aici, ii rog sa isi pastreze opinia pentru alte pagini care sunt anti-eutanasiere si eventual sa ii ia pe toti acasa 🙂

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “A fost adoptata legea eutanasierii cainilor maidanezi

  1. Draga Denise Ella, eu iti urez sa ai parte, experimental, doar de o zi din chinul unui om muscat sau din chinul parintilor unui copil masacrat de potai si apoi sa vedem ce parere mai ai…draga cititoare fara minte

  2. Draga Ionut d sper daca ai copii sa aiba parte si ei de acelasi tratament cum au acei catelusi mici si nevinovati.Ai putea sa-tzi vezi copilul ucis de un hingher cu brutalitate si sa-l ia de gat si sa-l arunce in camion si sa rada cand face asta?ei bine…ceea ce itzi spun eu s-a intamplat ieri cu o catelushe ai carei caini au fost luati cu brutalitate de langa ea…nu cred ca ai fi putut sa te uitzi la asa ceva fara sa simti o apasare…asta daca ai suflet ceea ce in cazul tau nu prea cred.

  3. Un caz cel mult ce spui tu, dar ce parere ai despre zecile si sutele de copii omorati de caini? Ce parere ai despre celelalte zeci/sute de cazuri de oameni schiloditi pe viata de aceste potai? Ai facut vreodata antirabice? Eu am facut pentru ca am fost pur si simplu rupt de 2 caini dintr-o haita si sper ca esti indeajuns de inteligenta sa nu vii cu textele expirate deja “se uita la sufletul omului” Acela a fost momentul 0 in care am inceput sa urasc aceste animale pe strazi.

    Dupa cum ti-am zis, du-te te rog si traieste o zi cu o familie care a pierdut pe cineva drag din cauza cainilor, sau care chinuie cu cineva schilodit de aceste creaturi si apoi, te rog sa vii sa ne impartasesti din experienta traita si sa vedem daca ai sa ai aceeasi parere. Si apeland iarasi la inteligenta ta care sper sa existe, nu imi raspunde acum ca ai sa iti sustii parerea, ci abia dupa acest mic experiment. Recomand cu caldura sectia aferenta a spitalului Colentina (cel de pe Stefan cel Mare – Bucuresti). Poti doar sa stai nu mai mult de 2 ore in sala de asteptare si ai sa te cutremuri.

  4. uite care e faza…asa cum exista oameni criminali asa sunt si caini…intradevar cei la care te referi tu sunt turbati si trebuie x inchisi x eutanasiati…dar sunt si oameni criminali …daca un om e criminal nu inseamna ca toata populatia e la fel…nu?…de ex cum ar fi sa se dea o lege ca totzi oamenii sa fie ucisi ca unu sau 2 din ei si-au masacrat copiii sau au ucis pe nu shtiu cine?…Nu toti cainii sunt vinovati…nu e nevoie sa moarta toti din cauza unuia rau…Situatia e exact la fel ca si in cazul oamenilor…si in lumea lor exista si bunatate si rautate…asta nu inseamna ca omu trebuie sa starpeasca tot…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.