Benzina 6lei si spamul pe internet in zadar

Primest de cateva zile cel putin de 5 ori acel mesaj cu “nu puneti benzina in zilele de 17-19 ianuarie in semn de protest bla bla bla”.

O initiativa buna la origine dar fara nici o acoperire logica.

Sa zicem ca benzinaria Gigi SRL incaseaza lunar aproximativ 99 de lei. Noi, soferii alimentam zdravan pe 16 ianuarie si participam la protestul negandit. La sfarsit de luna Gigi SRL trage linia si vede ca profitul este tot de 99lei.

Care este rostul protestului?

Repet: initiativa buna de atragere a atentiei (cuiva caruia nu ii pasa de fapt) dar proasta metoda de a protesta.

PS: Va rog, nu ma mai spamuiti si nu va pierdeti timpul cu chestii inutile…

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Benzina 6lei si spamul pe internet in zadar

 1. Pai ce rost are sa alimentam zdravan pe 16? Normal ca, in felul asta, protestul e fara rost. Ideea e sa nu alimentam zdravan si sa incepem sa folosim din cand in cand si transportul in comun pentru deplasarile cotidiene. Sa fim sinceri, in Romania fudulia e la mare cautare. Pentru deplasari pe distanta mica, lejere (fara bagaje) se poate folosi “auto-talpa” sau un metroul, autobuzul , etc…

 2. cum mah? adica daca fac petitii si grupuri pe facebook, dau massuri si smsuri.. nu o sa se intample nimica? :(

  dezamagitor. sunt un frustat..

 3. E buna ideea lui “sandokan” !! dar ce te faci cand trebuie sa ajungi din Doamna Ghica zona planorama in Metalurgiei(berceni) ? Ce metrou, ce auto-talpa, ce pejos ? Va spun eu:
  1. Il iei pe 143 pana la Obor – 1.3 lei
  2. De aici te urci in 34 si cobori la Baba Novac(ca acum intoarce in depoul Dudesti din cauza lucrarilor la pasajul Mihai Bravu- ALTA PROSTIE DECONTATA DIN BANII NOSTRII)-1.3 lei
  3. Aici te sui in 634 pana la Piata sudului (big berceni)-1.3 lei
  4. In ultima faza a calatoriei ai de ales(pentru prima data); ori te urci in 313(cand vine si ajungi repede), ori in 73 care este destul de des dar ajungi dupa al 3-lea 313…. tot 1.3 lei
  Avem un total de … 5.2 lei doar TUR; ca retur alti 5,2. Toatal general 10.4 lei. Daca faci abonament e alta treaba… iti iau aia datele si te urmaresc prin tot orasul(sunt paranoic-nu vreau sa stie lumea pe unde umblu).
  Acum : sunt posesor de autoturism (marca FIAT grande Punto- ca asa il stiu si pe Ionut) pe benzina motor 1,4, 77cp. Comsumul la mine este asa: vara ~8% si iarna ~10%. Facem o medie si ne da 9%.
  Traseul de mai sus (Doamna Ghica – Metalurgiei) are (pe traseul urmat de mine) 12 km; De doua ori pe zi = 24 Km. La un consum mediu(iarna-vara de 9%) inseamna ca/zi eu consum ~2,25 litri de benzina; inmultit cu 5.08 litru de benzina = 11.43 lei/zi.
  Daca observam diferenta nu este mare; in schimb confortul, timpul de deplasare si lipsa totala a mirosurilor pestilentiale care din pacate imbogatesc, calatoria cu RATB-ul, fac sa merite cei 1.03 lei (o cafea la tonomat),de care pot sa ma lipsesc in fiecare zi. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.