Ce se intampla cand intra o femeie in viata(casa) ta?

Esti singur, stai singur, ai exact 1-2 farfurii si tot atatea tacamuri pe care arareori le folosesti si care se afla in bucataria care este un soi de pamant sacru in care intri din cand in cand si atunci din greseala. Frigiderul gazduiste doar un mustar, un ketchup si eventual un unt sau o margarina si evident un lapte expirat…de ceva vreme. Pe etajera din baie se afla strictul necesar, adica cele 4-5 produse stiute. Prin camere, eventual se afla aruncate vreo cateva haine, ai loc destul in sifonierul mic, dar care pentru tine are niste proportii uriase. Timpul tau liber il petreci la birou sau acasa ascultand niste stiri in timp ce butonezi in continuare chestii neterminate de peste zi dupa care iesi sa mananci ceva junkfood (am stabilit ca bucataria este pamant sacru) dupa care te intorci si te uiti iar la tv sau iti aduci aminte ca ti-ai promis ca te apuci de citit si incepi sa citesti, apoi intri intr-o intalnire importanta cu Mos Ene cu prelungiri pana in dimineata.

Ok, asa e cand esti singur. Ei bine, apoi apare ea :). “Vai de capul meu, nici farfurii nu ai!” “De ce mai tii frigiderul in priza daca e gol?” “Da’ tu ce mananci de obicei?” “Chestiile astea de cand sunt? Nu sunt expirate?” Apoi urmeaza “Trebuie sa luam asta si asta si asta si asta si….” Dar, barbatul din mine are ultimul cuvant: “cum spui tu, dear…” 🙂

Apoi vine mutarea. Se munceste pe branci, se aranjeaza se face curat in toata casa, bucataria incepe sa semene a bucatarie si sa miroase a chestii gatite la care ajuti ofcourse. Sa nu uitam achizitiile constituite de set de farfurii xy piese, set de tacamuri, oale (stim noi cui sa multumim), friderul tau de dimensiuni mici si gol acum este “prea mic, trebuia sa te gandesti ca nu ai sa fii mereu singur” 🙂 . Etajera ta goala devine neincapatoare pentru toate cele…cateva jdemii de produse feminine. Dulapul tau mic dar imens devine minuscul, se reorganizeaza treburile prin rafturi si “sa nu mai prind ceva pe raftul de sus”. Timpul pe care il pierdeai pe la tv sau calculator acum se retribuie ei.

In mod sigur am uitat multe sa mentionez acum, dar le voi aminti altadata, iar concluzia este ca viata ta a inceput sa prinda culoare si toate cele spuse mai sus sunt spuse cu drag si nu cu repros (asta ca sa nu se inteleaga altceva).

😉

Comments

comments

Author: ionut_d

11 thoughts on “Ce se intampla cand intra o femeie in viata(casa) ta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.