Citroen DS3

Ieri am avut ocazia sa ma plimb cu noul DS3 de la Citroen. O masinuta cu un motor de 1.6L – 150cp de o toma si un pic care iti transforma piciorul intrunul foarte greu 🙂

Are scaune sport tip “scoica”, pod pedalier cu aspect metalic, un display imens cu navigatie, dar fara touchscreen din pacate, o sonorizare decenta, jante de 17, oglinzi pliabile electric la comanda si la inchiderea/deschiderea masinii, pozitii implicite pe led furate de la Audi, un torpedou foarte mare cu aer conditionat pentru mentinerea bauturilor reci, odorizant incorporat in bord, volan cu forma neregulata, materiale foarte bune pentru interior si multe multe alte prostioare asa cum ii place Citroenului sa puna si care in mod evident plac si atrag.

Am tot zis ce are si mi-a placut, dar sa spun si ce nu mi-a placut: directia electrica. Vorbim de o masina cu veleitati sport, prin urmare un volan care se invarte foarte usor si foarte mult nu stiu cat de mult te ajuta.

Nu mi-a placut nici animal print-ul de pe plafon 🙂

Pretul este de 22-24.oooE pentru modelul de care va povestesc, dar varianta cheala incepe de la 17-18.000E. Cam scumpa, ca toate citroenurile dar se aplica vorba aia cu “dai un ban dar stai in fata”. Daca nu tii prea mult la chestiile care iti iau ochii, cam in aceeasi bani sau chiar mai putini poti avea un 500 Abarth de 260cp.

Ca o concluzie, cred ca este o masina de oras pentru femei carora le fierbe sangele dar care poate fi imprumutata si de parteneri 🙂

Poze nu am avut cu ce sa fac, poate in weekend, dar dat fiind ca este aceeasi masina cu care s-a plimbat si Criserb, vedeti pozele facute de el aici 🙂

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “Citroen DS3

  1. Salut , si eu m-am plimbat cu aceeasi masina.Fuge rau , imi place motorul , imi place sunetul care il scoate.Ce nu-mi place:Servo nu-ti da un feeling , prea sport iti rupe fundu la gropite mici(am fost in constitutiei) .Cam scumpa .Parerea mea Nu merita .La 22-24 de mii .Ia-ti un passat sau o Lancea Delta.

  2. Problema romanului: cam scumpa. la banii aia imi iau Passat =))

    Sfinte CACAT, vorbim aici de DS3 si tu vii cu Passat. Asa la banii aia imi iau GTI sau ST

    Imi aduc aminte de un idiot acum cativa ani, s a dus sa vada un Mustang. Se uita la el, il testeaza si intreaba: dar consuma mult? =)) )) Dupa ce a aflat raspunsul a decis ca la banii aia poate sa isi ia un 320d =))

  3. eu am doar o mica curiozitate cu privire la persoana care scrie: ionut_d este ionut ilas? poate ma lamuresti chiar tu…. ms!

  4. da curioasa esti fata, era ionut_i, da cum inca odata se dovedeste ce mica e lumea si ce minunat e neuronul unora… nu mai comentez nimic. In caz ca ai ceva sa-mi zici stii id-ul meu. :p

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.