Comentez SRL? :)

Românii aleg uneori nume nefericite pentru firmele pe care le inregistreaza la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), „cartea de vizita” indemnând alti intreprinzatori mai degraba sa le evite sau sa nu le ia in serios. Potrivit bazei de date a ONRC, printre firmele inregistrate figureaza Prost Consulting SRL, Misto SRL, Smen SRL Sibiu sau Sopârla SRL Timisoara.

Cei cu apetit de risc se pot orienta spre parteneriate cu Fraud Management SRL, Teapa SRL sau Faliment Impex SRL, iar cei care pun accent mai mult pe potential si rezultate financiare si mai putin pe marketing pot incerca sa faca afaceri cu Frumos elegant practic SRL, Bengoss comimpex SRL, Alba ca Zapada SCS, Metallica management SRL, Buha consult SRL, Viteza show SRL, Doamne ajuta-ne prod com SRL, Morcov expres SRL, Fiul lui Hercules SRL, Fiul Vrâncioaiei SRL, Buboi com serv SRL, Cancer division SRL, Dracul & Benga prodimpex SRL, Soacra com prod SRL, Nebunu SNC si Dobitrans SRL.
Întreprinzatorii mai prudenti si pentru care increderea primeaza intr-o afacere pot alege sa intre in afaceri cu Schwartzenegger Com Impex SRL Hunedoara sau cu numeroasele firme care au cuvântul „barosan” in titulatura.

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.