Devorand “Noaptea Devoratorilor”

Dupa cum bine stiti vinerea trecuta a fost “Noaptea devoratorilor de publicitate”, lansat pentru prima oara in 26 de editii la Bucuresti.

Toate bune si frumoase, aceeasi Sala Polivalenta(pe care eu am vazut-o pentru prima oara), un DJ fracez, care ne-a incantat si cu “muzica” autohtona, adica manele, el fiind cu castile pe cap. Parerea mea este ca si-au batut joc romanii de el, sau cine stie ce mare hit se va lansa in Franta, si ce remix va iesi din “marii nostri artisti” Guta, Salam, Parizer, Fermecatu’ sau cum s-or mai fi numind ei.

Dupa acest DJ, a venit pe scena un omulet, actor zice el, cu glume rasuflate si care a tinut sa ne impartaseasca ca a impartit fluturasi prin Unirii sau branza topita prin Gima. Puteau gasi ceva mult mai bun, parerea mea, mai ales ca “taticul” noptii a venit in Romania si si-a lansat si varianta in romana a cartii.

Trecand peste aceste lucruri, a inceput spoturile, foarte tari unele dintre ele. Sa ma apuc acum sa vi le povestesc sau sa le caut pe youtube, nu are sens. Mai bine mergeti voi la anul, ca e ceva ce merita :).

PS: Luati-va suc, apa si alte treburi din astea din outside, ca inauntru iti iau si pielea de pe tine pentru o gura de apa.

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Devorand “Noaptea Devoratorilor”

  1. Am fost si eu o singura data (nu mai stiu cum, dar facusem rost de invitatii), la Sala Palatului s-a intamplat atunci. Mi-a placut asa per ansamblu, dar singurul lucru pe care mi-l amintesc foarte clar este ca dupa vreo 4 ore, ma tot intrebam: dar filmul cand incepe? 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.