Feed Reading Blogroll Plugin

Nu stiu daca ati vazut pe unele bloguri un blogroll mai deosebit cu favicon-ul, titlul blogurilor alaturi de ultimul post si eventual perioada trecuta de la publicare. Anei i-a placut gaselnita asta si drept urmare a trebuit sa caut plugin-ul care sa faca asta.

La o prima cautare cu good ol’ google dati peste asta. Totul parea simplu de tot: descarci, dezarhivezi, incarci, activezi, cica setezi si gata. Problema este ca link-ul de update te duce in balarii, pe un site de articole din piele :-\ . Help referitor la problema nu se gaseste, pe pagina de download de la wordpress.com link-ul e acelasi.

Nu stiu daca sunteti familiari cu o chestie care te racaie daca nu iti iese si te ambitioneaza, mie mi se intampla destul de des, mai ales cand e ceva nou si/sau pentru interes personal. Ei bine, asa a fost si cu plugin-ul asta. Am inceput sa sap, si dupa nici o pana de cazma macar, am gasit asta. Destul de usor de instalat si configurat, il puteti vedea la Ana pe blog fara icon-uri pt ca e prea ingust sidebar-ul. Eu nu l-am pus pentru ca nu prea scriu in ultima vreme si pentru ca o sa reinventez blogul asta candva cand o sa am timp si o sa ma pot mobiliza indeajuns. 🙂

Aveti pe site-ul programatorului pasii instalarii in detaliu. Daca nu va descurcati sau nu va iese va pot ajuta in limita cunostintelor.

Bafta!

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.