Film: The Dark Knight Rises

Am fost la film aseara la ultimul bat-film (The Dark Knight Rises) si cand spun ultimul, ma refer la ultimul aparut. Finalul lasa de inteles ca vor mai urma probabil si altele.

Initial, am crezut ca va avea o actiune previzibila si simpla. Nu a fost asa cu toate ca am intuit finalul ca si cand as mai fi vazut filmul :).

In rolul principal acelasi Christian Bale, un actor favorit mie, pe care il stiti din celelalte filme ale seriei: Batman Begins, The Dark Knight, filme precum The Machinist, 3:10 to Yuma, Terminator Salvation si dintr-un film care mie mi-a placut foarte mult, The Prestige.

Efectele s-au ridicat la inaltimea tehnicii actuale fiind realizate pana la cele mai mici detalii, atat video cat si sonor. Firul epic, dupa cum spuneam, trece de la previzibil la plictisitor poate, la un moment dat urmand sa te tina cu privirea tintuita de ecran pana la sfarsit.

In concluzie, este un film reusit, iesit putin din tiparul Batman-urilor cu care sunteti obisnuiti si care merita sa fie vazut.

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.