“Four Christmases” si primatele

Aseara am fost la film dupa mult timp, traiasca si orange film. Am ales “Four Christmases” pentru ca vroiam sa il vedem si merita, dar am avut si peripetii

In stanga mea vin 2 cocalari si 2 pitzipoance, care vorbeau tare, vorbeau la telefon si radeau la toate kkt-urile la care nu radea nimeni, dar nu randeau la glumele/fazele bune. La final de film, la o ultima faza, toata sala radea mai putin ei. La un moment dat, un cocalar cu parul slinos si prins in coada, scoate niste sunete nearticulate cu pretentie de ras, apoi intreaba tare si interzis: “De ce rad toti? Trebuia sa radem?“. Si pentru ca filmul acesta cu audienta generala, adica si pt copii era peste puterea lui de intelegere, a inceput sa arate pozele dăn tilifon la pitzipoanca cu care era. Mai in dreapta Anei, era un cuplu care confunda sala de cinema cu intimitatea si desfundau chiuvete.

Long story short, filmul merita vazut, dar ar fi bine sa nu aveti parte de primate in jurul vostru.

Varianta Anei.

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on ““Four Christmases” si primatele

 1. Aceste lucruri se intamplau si cand eram mici si nu erau cocalari si struti.Erau doar mitocani care mancau seminte si mai si fumau in sala.(asta cand nu existau Plaza, Mall Vitan, etc.)
  Nu ma mai mira nimic.E o experienta care se va repeta la aproape orice film,mai ales orange film cand cocalarii, strutii, focile si alte animale=)) care au cartela la Orange si dau “semeseu” isi fac aparitia.
  Eu prefer sa merg in W/E la pranz cand cei mentionati mai sus nu sunt la “bantuiala”
  Numai bine,
  P.S. : Am citit si varianta Anei ….prea tare…=))

  =))

 2. Daca e sa ma gandesc bine, mai bine imi iau un lcd (ca plasma cica va fi interzisa) si inchiriez sau scot piraciunile, imi iau popcorn pt microunde si o sticla de 2l de suc si sanatate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.