6 thoughts on “Gazduire.ro reloaded

  1. Andrei, este usor de zis si greu de facut asta. Sa iti spun de ce. First of all cei de care zici tu au, mai mult ca sigur, hostingul asta in State, Germania, etc. Ca sa faci hosting Windows iti trebuie licenta care costa ceva, CPanel si ce mai e pe acolo lasa de dorit la compatibilitate, iar Windows-ul in sine…este vingoz si am zis tot. Am linux pe calculatorul meu de aproape 1 an si merge fara probleme sau erori, pe cand windows-ul pe care il foloseam inainte crapa cand imi era lumea mai draga, si trebuia resinstalat la cateva luni. Sa nu mai punem la socoteala usurinta de a fi virusat un sistem windows.

  2. Nu am zis sa bagi Windows Home Edition ci Server ala nu crapa sau se viruseaza ever. La netBridge server-ul Windows de productie n-a fost restartat anul acesta (si anul trecut datorita update-urile de securitate via Windows Update).

    CPanel exista pentru asta se numeste DotNetPanel. In afara de costul licentei si lipsa cererii ( 😛 ) nu vad alte probleme.

  3. Andrei, hostingul este cu totul alta mancare de peste. Exista clienti si clienti. Linuxul, mult mai stabil, abia face fata in unele situatii in care clientii pun tot soiul de scripturi sau aplicatii. Nici nu vreau sa imi inchipui cata durere de cap as avea. Te invit daca vrei o zi sa monitorizam un server de linux, sa vezi cat si cum munceste si apoi sa vedem daca vei mai avea aceeasi parere. Nu spun ca este imposibil, am avut tentative de a deschide si acest serviciu, dar costurile si timpul de intretinere sunt cu mult prea mari, iar probleme ce pot aparea de asemenea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.