Iar despre EMO

Ca in fiecare dimineata ne uitam la stiri, mai o noutate, mai o mondenitate, mai o vreme, chestii de genul. Astazi insa am vazut o stire macabra, o emokida de 12 ani, in virtutea crezului turmei din care facea parte si sub depresia unei suparari amoroase si-a zis ca vrea sa iasa la un mic zbor de la etajul 10, care insa s-a oprit nefast pe trotuarul din fata blocului. Nu stiu de ce dar sunt asa eu sigur ca de vina e influenta adunaturii la care aderase. Ce s-o fi gandit? “Ma arunc putin, ii atrag atentia loverului si apoi va fi totul bine” Cam ca in reclama aia la o bautura carbogazoasa cu un tip de se arunca din avion fara parasuta convins ca viseaza.

Lansez inca o data mesajul catre parinti pentru a avea grija pe unde le umbla odraslele, nu de alta, dar nu cred ca vor si ei sa planga progeniturile ce incearca sa zboare sau cine stie ce alte nazbatii. Uite si reportajul:

Comments

comments

Author: ionut_d

8 thoughts on “Iar despre EMO

 1. Vad ca devine o obisnuinta pentru mine sa comentez 🙂
  So… here it goes: am vazut si eu stirea la tembelizor in dimineata asta in timp ce ma imbracam. I-am vazut vecinii si vre-o 2 “prieteni”; ma indoiesc ca era “emo”. Sun aproape sigur ca este o chestie bagata de media ca deh… “da bine”.
  In orice caz, mesajul tau catre parinti chiar ar trebui citit de parinti. Dar cred ca sunt prea ocupati cu goana dupa bani, mosteniri, terenuri si alte rahaturi ca sa mai aibe grija si de copii.
  Stresu de serviciu

 2. She had her 5 minutes of glory… deci e idolul oricarui emo-kid. Mna, pacat de ea si de varsta ei… la 12 ani nu cred ca intelegea ce face. In concluzie: cu ce e bin Laden mai terorist decat Tokio Hotel?…

 3. @Razvan, anytime! you’re always welcome 🙂

  @MariuZ, o replica buna ca de obicei. Este o diferenta. Bin Laden omoara el, Tokio Hotel ii face sa se omoare singuri 🙂

 4. Cu siguranta cel cu coarne si-a bagat coada.

  Poate a fost doar ghinion … marti … 13.

  In fine, fata probabil ca s-a bazat pe sloganul emo-urilor

  It doesn’t hurt me,you wanna feel how it feels? o:-)

 5. @ionut_d pai daca asta e diferenta intre Bin Laden si Tokio Hotel atunci inseamna ca Bin Laden inca mai are de invatat 🙂 .

  Nu stiu … mai uit la acesti emokids si la ce se intampla astazi cu tineretul asta (da, am ajuns la varsta la care am comentarii d’astea penibile gen ‘nu era asa pe vremea mea’ :d ) si ma ingrijorez foarte mult cand ma gandesc ca am un copil acasa care va creste intr-o astfel de lume.

 6. Cate minciuni doar pentru audienta si subiect bomba. Singurii care si-au facut nervi au fost fanii Tokio Hotel, printre care si eu.

  Fata respectiva nu era fana TH. In plus mesjul melodiei este clar “Don’t Jump”, numai in Romania totul se intelege pe dos.

 7. sunt de acord cu Monica versurile din aceea melodie nu te indeamna sa te omori(don”t jump=nu sarii) dar in ultima vreme daca se afla ca tineva sa sinucis prima intrebare care iti vine in minte e ”era emo?!”….shi totusi fata aceea andrada nu sa sinucis datorita faptului ca ”era emo” si ca versurile din melodii o faceau sa se omoare sa sinucis datorita unui baiat si a parintilor asta poate sa faca orice om care nu este emo!! asa ca ar fii mai bn sa ne lasati in pace odata!si sa nu ne mai criticati atata pt ce suntem si ce facem>:p by3 dak vr sa vb..emokids_4ever e id mheu 🙂 pwp by3:*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.