Ingliș

Nu vreau sa comentez prea mult talentul poetic al autorului anuntului din poza, cred ca e clar ce poate respectivul. Totusi, vorba unor versuri, “nu visa la Occident când nu ÅŸtii limba maternă”…

PS: Poza e facuta de mine astazi, pe o stradă din Cluj, deÅ£in drepturi depline asupra ei ÅŸi las pe toată lumea să o folosească asa cum crede de cuviinţă 🙂

Comments

comments

Author: MariuZel

6 thoughts on “Ingliș

  1. nu stiu de ce te miri ca nu stiu engleza, cand scumpii nostri compatrioti nu stiu nici macar limba materna. o sa ajungem o tara de analfabeti.

  2. 😕 Pai hai sa ne gandim….daca Basescu(respectiv Iliescu) vorbesc elgleza cu acel “accent britanic” :)) de ce sa ne mai miram la un cocalar care isi vinde troaca pentru ca e prea scumpa sa o intretina?

    Toate cele bune

  3. te mai miri? azi cand veneam la munca era un om de la orash (orash dala mai de langa capitala) cu haine de muncitor pe el foarte curate si ingrijite desigur care se uita la un anunt de vanzare pus pe o masina cu 3 litere (nu zic BMW ca sar gusterii in sus). era de prin 2000 masina cred, la fel de spalata ca si ala. si costa undeva la 4000 euro 🙂 cat sa-si faca omu credit la banca sa o cumpere.

    eh tu crezi ca un muncitor pe santier sau culegator de capsuni stie sa citeasca un engleza? cam de aceea se pun anunturile in halul acesta =))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.