Leapsa bancara

Perioada lepselor 🙂 . Zilele trecute am primit o leapsa culturala de la Sorin, iar acum am primit o leapsa de la Maria care suna cam asa:

Povestiti cea mai aberanta / amuzanta / trista / vesela experienta pe care ati avut-o in relatia cu bancile din Romania!

Pfff…despre banci ar fi multe de povestit, eu insa voi pune aici o intamplare la care nici nu am stiut cum sa reactionez. Acum un an si ceva cautam o banca sa imi fac un credit de nevoi personale, si dupa multe recomandari, ma duc la ABN-Amro. Ma inscriu acolo la ei cu toate datele, etc, etc, etc si apoi astept linistit telefonul lor, care a venit relativ repede.

“Buna ziua, sunt X-uleasca de la banca…va cautam in legatura cu…indepliniti toate conditiile (deja incepusem sa ma bucur), dar (si aici mi s-a pus un nod in gat), NU va putem da creditul solicitat” Oarecum nervozat, intreb “Cum vine asta indeplinesc toate conditiile, dar nu imi puteti da creditul?!” Nici nu mai stiu ce a balbait pe acolo, mi-a urat o zi buna, mi-a zis ca raman in baza lor de date si bye-bye. Evident, o alta banca a fost destul de draguta la acea vreme si imi ofereau la conditii mult mai avantajoase si chiar si mai multi bani decat aveam eu nevoie.

A mai scris despre AndreiR (de unde am furat si titlul 🙂 ), si cum leapsa presupune sa dau mai departe, arunca mâţa in ograda lui Criserb, Simi

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.