Mi-am portat un numar

Pentru ca cei de la Vomafone sunt niste jecmanitori la drumul mare si pentru ca vroiam sa imi pastrez totusi numarul, am apelat la portarea numarului, posibila inca de anul trecut. Astfel, toti cei care aveati numarul meu de Vomafone, 072…….., trebuie sa aflati ca incepand de pe 28 ianuarie, ora 14:00, acel numar va fi in reteaua Cosmote.

Am in continuare si un numar de Orange, un nou numar din mai 2008.

Comments

comments

Author: ionut_d

9 thoughts on “Mi-am portat un numar

 1. Hehe, si tu brutus? 🙂 se pare ca Cosmote are din ce in ce mai multi clienti. Bravo lor, au o oferta demna de luat in seama!

 2. Vomafone – 20centi in retea. Ti se pare normal? La Orange am 9 parca in retea si 14 in alte retele, dar pana la 20 centi in retea…

 3. Care-i treaba cu pomu’ laudat numit Cosmote? Poate ca la cartela Vodafone sucks (nu stiu cum mai e ca nu mai sunt de ani buni pe cartela) dar pe abonament am 110 minute nationale si 90 in retea. Nu ma intereseaza in ce retea sun si la ce ora. Si asta am vrut pentru ca urasc sa am numere pentru fiecare retea.

  Dar Cosmote ce-mi ofera in materie de abonamente? Tone de minute in reteaua lor si o firimitura in alte retele. In conditiile in care 97% din agenda mea sut numere de Vodafone (neportate in alta retea), 2,5% Orange si 0,5% Cosmote.

  Cu ce ma poate convinge Cosmote sa trec in reteaua lor pe abonament? Cu nimic. Inca n-au oferte atragatoare pentru mine. Sutele alea de minute in reteaua lor sunt irelevante pt mine.

 4. Nu cred ca incearca cineva sa te convinga, nu vad de ce esti asa de agitat 🙂 Pentru altii e mai bun Cosmoteul, tu poti sa ramai pe ce retea vrei tu, nu deranjeaza pe nimeni alegerea ta, dar tot nu vad de ce esti asa de agitat 🙂

 5. Saturnianul, in ce bani? Recent am mers sa reziliez 2 abonamente la Vodafone si s-au grabit sa imi faca o oferta pentru a nu rezilia. Le-am facut comparatie cu Orange ca pret abonament, minute incluse si tarife convorbiri. Eu sunt fan Orange pe care il am din 2000 sau 2001 si urmarind in timp ofertele, Connex nu i-au ajuns macar. Cosmote a intrat pe piata cu oferta destul de bune, dar eu nu le dadeam sanse de supravietuire, se pare ca m-am inselat. Suparat pe Vodafone dupa ce mi-au luat pielea de sarbatori (am mers undeva unde orange avea 1-2 liniute semnal, iar vodafone 2-3 si mi-am activat cartela pe care o tineam doar pt a fi sunat) am hotarat sa imi mut numarul pe cosmote.

  Cat despre semnal, in afara de casa de la tara a parintilor mei unde sta mai bine, Connex m-a dezamagit si in rest la acest capitol. Cea mai ilara faza a fost pe Transfagarasan, pe la 1700m cand la punctul Salvamont era reclama Connex, dar semnal pauza.

  Pentru mine au fost motive suficiente de a renunta la Connex.

 6. Cosmote… Deci tu esti persoana ce a sunat ca vrea sa-mi inmaneze un premiu substantial in lei romanesti?

 7. Inca nu sunt pe Cosmote, dar stai linistit, am castigat un logan si la Orange. Premiu in bani a castigat un coleg de birou parca tot de la Cosmote. Mie imi plac oamenii astia. Le dau un telefon, ii intreb una alta, imi inchid si apoi cred ca arunca cartela aia 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.