Monstri chirurgicali

Pentru ca tot e subiect de actualitate si pentru ca am gasit un articol interesant o sa fac un mic rezumat cu niste poze la final.

Interventiile chirurgicale in scopuri estetice sunt poate bine venite in unele cazuri, cum imi povestea cineva recent ca au modificat o femeie destul de urata care i-a nascut si un complex intr-una care a facut-o sa se priveasca si sa priveasca lumea cu alti ochi. Nu toate operatiile sunt reusite insa, mai exista si o categorie de complexati care nu stiu cand se opreasca si ajung sa fie niste dezastre chirurgicale de cele mai multe ori ireversibile.

Hang Mioku din poza 1, in varsta de aproape 50 de ani, obsedata de look si cu multe operatii estetice la activ, s-a gandit in gandul ei sa isi injecteze ulei culinar in scopuri de infrumusetare. Rezultatul se vede si in poza. Mai pe larg puteti citi si aici.

Jocelyn Wildenstein, poza 2, parasita de sotul care avea o slabiciune pentru pisici, a hotarat sa isi faca operatii estetice care sa ii dea un aspect de felina. Ce a iesit… se vede. Si cand te gandesti ca a mai investit si 4 mil de dolari…

De Michael Jackson ce sa mai povestim? A avut si el o dorinta: sa fie alb si este alb… si fara nas 🙂

Pete Burns, foto 4, solistul trupei Dead or Alive, cunoscut pentru piesa asta, a vrut sa arate a o femeie. In mare cred ca a reusit.

Omult tigru, foto 5. Ce poate fi in capul lui, nu stiu. Cert este ca si-a pus canini, s-a tatuat, si-a marit pometii, piercing, etc, etc.

Omul soparla, foto 6. Nici in capul lui nu stiu ce misuna. Si-a implantat solzi de teflon, si-a sectionat limba, s-a tatuat in total vreo 700 de ore, si-a pilit dintii asemenea lupului din Capra cu trei iezi, si cine mai stie cate.

Donatella Versace, sora renumitului raposat Versace, poza 7. Mai e nevoie sa comentam ceva?

Amanda Lepore, transsexual celebru, poza 7. A inceput cu tuningu’ pe la 15 ani ( ?! ).

Michaela Romanini, faimoasa pentru buzele pe care pana si Buzuca noastra, Oana Zavoranu poate fi invidioasa, a facut un exces de colagen. Arata de parca ar fi din ceara zic eu.

Sa nu credeti ca nu avem si noi greseli de astea. Ce ziceti de Marinela Nitu? =))

Inspirat de aici

Comments

comments

Author: ionut_d

1 thought on “Monstri chirurgicali

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.