Multumit de AutoItalia

La sfarsit de an cineva a sters putin bara spate si aripa dreapta spate si prin putin inteleg foarte putin si nu constituie o “roata intoarsa” (stiu eu de ce spun asta ;), ca doar nu eram cu capul in casetofon si am luat in plin o buturuga de copac :)) ). Cum bara am mai gasit-o agatata si in stanga si cum am si Casco nefranshizat am facut programare si luni, 11 ianurie, am dus-o in service.

AutoItalia nu tinde sa impresioneze prin relatia cu clientii si nici prin profesionalism. Exista pe net destule marturii. Insa anul incepand de la finele anului trecut si la inceput de an am citit despre ei numai lucruri bune, unul din ele intamplandu-mi-se mie. Astazi 14 ianuarie am fost sunat pe la ora 11 sa vin sa iau masina. Eu ma pregatisem sufleteste sa renunt la ea pentru aproximativ 2 saptamani. Din cate am inteles masina a fost gata marti, restul timpului fiind ocupat cu decontul Omniasigului.

A trebuit sa platesc o suma mica reprezentand diferenta de ora de manopera, asiguratorul nefiind de acord cu tariful practicat de AutoItalia.

Am fost pornit rau pe AI, dar acum nu mai sunt si sper sa ramana asa.

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Multumit de AutoItalia

  1. pfoa. Norocosule.

    mah adevarul e ca se misca lumea. de curand am avut o tamponare usoara cu un renault. mi am facut programare la service sa mi schimb pe casco bara fata. pe langa bara mai erau cateva piese (farul dreapta, desi nu era spart dar trebuia.. in fine)

    masina a fost gata in vreo 2,3 zile, restul de 7 am asteptat dupa muis asigurator sa plateasca 🙂

  2. Eu sunt multumit de serice-ul Autoitalia din Colentina. Am mers acolo la insistentele celui de la care am cumparat masina si nu mi-a parut rau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.