Noua metoda de furt a masinilor

Text preluat

Mare atentie!
Niciodata nu esti prea prudent
Important de citit

Saptamana trecuta un prieten a parcat intr-o parcare publica. Cand a plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate. Cand a ridicat-o (dupa ce a ajuns acasa) a vazut ca era un bon de benzina. Din fericire unul din prietenii i-a zis sa nu se opreasca, caci posibil ca cineva sa astepte sa coboare din masina.

Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs O noua maniera de furt a masinii (nu e o gluma)

E SIMPLU .

Mergeti in parking, deschideti masina si intrati inauntru Porniti motorul si bagati in marsarier In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza vederea. Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul nu se stie de unde . Intra in masina si pleaca in mare viteza practic fara sa puteti reactiona. Ghiciti doamnelor? Pariu ca geanta dvs este in masina. Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs sunt compromise!

ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE.

Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu!

Comments

comments

Author: ionut_d

1 thought on “Noua metoda de furt a masinilor

 1. In primul rand, orice sofer are un obicei foarte prost: din reflex, cand vrea sa iasa din masina scoate cheile din contact si le ia cu el.Este o miscare pe care nici macar nu o mai “procesezi”, e facuta automat.Daca nu o faci, inseamna ca esti gagica incepatoare,idiot, sau ambele.Insa nici macar in cazul asta hotul nu ar avea cum sa faca ce scrie in chestia asta, deoarece:

  Ca sa se poata intampla asa ceva, hotul trebuie sa fie:
  1. Exact langa masina, pentru ca altfel nu are cum ajunge la volan fara ca tu sa observi si sa reactionezi (tu esti mai aproape de portiera decat este el).Iar in cazul in care vezi pe unul ca sta la 2 metri de tine, e logic ca nu cobori fara a incuia portiera, deci nu are cum sa o fure.
  2.Superman, pentru a putea fi ascuns undeva unde tu nu il observi si totusi sa aiba vreme sa ajunga la masina in cele maxim 10 secunde de care ai tu nevoie ca sa cobori, sa iei hartia si sa intri la loc in masina.Nici varianta asta nu cred ca e valabila, racheta coiotului din Road Runner e doar un desen animat iar Superman exista doar in filme si benzi desenate

  si

  3.Ar trebui sa aiba un aparat de teleportat, tot pentru
  cazul in care este ascuns undeva, altfel, din nou, nu are timpul fizic efectiv sa ajunga la masina, sa deschida portiera, sa urce la volan inainte ca tu sa fii deja inapoi la portiera.

  Cazurile in care s-a furat ceva din masina(in nici un caz masina) cand stapanul era plecat sa plateasca benzina au fost generate de faptul ca respectivul proprietar facea parte din una din cele doua categorii mentionate mai sus, altfel e putin probabil ca isi lasa la vedere geanta/servieta, in masina neinchisa si eventual cu geamurile lasate, ca cineva sa le poata sustrage de acolo.

  Concluzia: incetati sa credeti toate imbecilitatile si mai ales incetati sa trimiteti spamuri cu tampenia asta pe mail

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.