O zi trista dupa o noapte trista

Cred ca este cu atat mai trista cu cat am racit, binisor cred, si ca s-a intamplat cum nu se putea mai nepotrivit si anume in duminica in care lucrez. Noi sa ne facem sanatosi 🙂

Aseara am urmarit, cred pentru prima oara cap coada, Eurovision-ul. Nu as sti sa va spun daca piesa cu care am participat a fost cea mai buna cu care am putut participa din cele ce au concurat pentru ca nu am urmarit selectia nationala, dar comparativ cu ce am ascultat, si sper sa fiu obiectiv :), a fost destul de bunisoara. Daca in alti ani erau piese una si una, vezi 2009 de exemplu, cand erai indecis, anul asta a fost de la slab la foarte slab. Nu pot spune ca mi-a placut in mod deosebit o anume piesa, cu atat mai putin cea castigatoare despre care pot spune ca a fost playback. Asta s-a vehiculat si la semifinale, asta s-a tot spus si tind sa rezonez cu aceste soapte dupa usi. Dupa ce a terminat piesa si a spus un “love you…something” si la interviul luat printre piese, avea o cu totul alta voce. Sa zicem ca sunt eu rau, dar tot nu merita.

Bunicutele atotlaudate, care daca ar fi castigat cred ca m-as fi simtit insultat in cultura muzicala si nivel intelectual, nu ca m-as crede prea inteligent, dar totusi… O sa consider in continuare a fost un moment funny din partea organizatorilor cu suportul Madrei Rusia. Sa nu mai vorbim de faptul ca am pus si pariu cu Andra ca nu vor castiga si nu as fi vrut sa pierd 🙂

Tara organizatoare, Azerbaijan. Nota 10+. Nu am putut gasi nici un cusur decat acela ca m-au facut sa vreau sa ii vizitez. Nu stiam nimic despre ei decat o netrebnica imaginatie ca sunt niste “turcaleti”. Sa imi fie rusine si sper sa imi ajuga oasele si pe acolo candva.

Votarea a fost asa cum a fost mereu, penibila si baza de amabilitaturi, simpatii si polite de platit in regim de vecinatate. Astfel tarile nordice se vor vota intre ele la maxim, fostele tari iugoslave, Grecia cu Cipru, Romania cu Moldova, Azerbaijan cu Turcia s.a.m.d. Ar trebui sa avem un vot intergalactic ca sa se voteze intr-un mod obiectiv.

Meciul lui Bute. Chiar aveam emotii si chiar imi doream sa castige, nu s-a putut… Nu arat cu degetul, nu o sa imi puta gura cum bine zicea Cabral, dar nu s-a putut. Sa fi fost oboseala, sa fi fost presiunea, sa fi fost faptul ca a trebuit sa slabeasca pentru a se incadra in categorie, nu stiu, dar imi pare sincer rau. A fost de nerecunoscut, sper iarasi sa fi fost doar o faza, sa fi fost un motiv in spate si sa ne bucuram la revansa care sper sa fie si sa fie cu rezultat bun pentru ca prin cei ca Bute mai scoatem si noi capul din rahat. Hai Bute, hai Romania!

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.