Ora Pamanatului 2008 – Arata ca-ti pasa. Stinge si tu lumina!ora-pamantului-250i.jpgOra Pamantului este un eveniment global creat pentru a simboliza ca fiecare dintre noi, lucrand impreuna, poate avea un impact pozitiv impotriva poluarii si a schimbarilor climatice..

Milioane de oameni vor stinge luminile pe 29 Martie 2008 intre 20:00 -21:00

Programul “Ora Pamantului” a fost initiat in 2007 in Sydney, Australia de catre World Wide Found for Nature, iar in 2008 va fii un eveniment global.

Orase din toata lumea se vor alatura pentru a stinge luminile timp de o ora simbolizand astfel participarea lor la cautarea solutiilor care sa previna schimbarile climatice.

– Luminile vor fi stinse in cladiri simbolice, sediile companiilor, restaurante etc.
– Fiecare dintre noi poate marca acest eveniment prin stingerea luminilor si chiar schimbarea becurilor incandescente cu cele eficiente energetic (becurile fluorescente).

Ora Pamantului va transmite un semnal puternic ca oamenii din intreaga lume sunt ingrijorati si totodata pregatiti de a lua atitudine impotriva poluarii si a schimbarilor climatice si asteapta ca liderii lor sa ia actiuni inainte de a fi prea tarziu.

SURSA

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Ora Pamanatului 2008 – Arata ca-ti pasa. Stinge si tu lumina!

  1. Ar trebui sa ne amintim s-o stingem in fiecare zi cand lasam prin toata casa becurile aprinse, desi nu stam in locul ala. Atata timp cat iti faci un reflex din asta, tot e ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.