Orange versus Vodafone

Am fost mereu fan Orange. Oferte mai bune, tarife mai mici, dar conjunctura m-a facut sa am 2 telefoane (traiasca dualsim-ul in prezent) si le-am avut pe amandoua: orange la inceput pe prepay si apoi cu abonament iar vodafone pe prepay, cum am si acum.

Duminica dimineata ma trezeste un sms de la Vodafone care imi aducea la cunostinta ca am implinit inca un an in reteaua lor si ca am un bonus de 3 euro de care pot beneficia doar daca…imi incarc telefonul cu niste unitati de credit. Bonus bonus, dar pe bani :)) Nu ca m-as fi asteptat la ceva mai breaz din partea Vomafone. La Orange primesc de ziua mea 20 de nationale pe toate numerele pe care le am. Cand eram pe prepayd imi dadeau credit neconditionat de o reincarcare.

De asemenea nu imi mai place suportul de la connex. Suni la *222 si stai si cate 18 minute dupa care inchizi nervos. 18 minute a fost cel mai bun timp personal la testul lor de anduranta. Au servicii scumpe si totusi nu isi permit mai multi oameni sau mai productivi. La Orange in 3euro ai 20 e minute nationale pe viata si tarife bune. La VodafoneÂ? in 3 euro ai…nevoie si tarife in retea cat am eu la orange in afara retelei.

Semnalul la Vodafone e mai slab decat la Orange in multe zone, chiar inexistent in altele cum ar fi punctul salvamont de pe Transfagarasan unde au reclama la 0-SALVAMONT dar nu si semnal la telefoane =)) . Am mereu probleme cand vorbesc cu oameni pe Connex, chiar si de pe Connex pe Connex. Nu am mai niciodata pe Orange.

Internetul de la Orange e mai scump cu 1E dar mai bun 🙂

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Orange versus Vodafone

  1. Stii care e faza… Nu ca trebuie sa incarci ca sa iti dea bonusul de ziua ta. Trebuie sa ai cartela activa, sa poti suna. Esti in perioada de gratie, de aceea trebuie sa si incarci ca sa primesti bonusul. La orange daca esti pe abonament nu stii ce-i aia perioada de gratie .. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.