Politia noastra…vai de noi si ei

Cum legea “este, dar nu pentru catei” ca in fabula lui G.Alexandrescu, brava noastra politie rutiera depaseste coloane fara a fi in misiune cu toate alea pornite, intoarce pe linie continua, merge pe interzis, parcheaza in statia de autobuz si si in locurile unde este interzis si de unde ne ridica noua masinile daca Doamne fereste le lasam acolo. Se schimba insa problema cand parcheaza ei si sunt pozati/filmati ca au facut asta. Clipul de jos este de-a dreptul revoltator, si stiu ca probabil il stiti de ceva zile. Il pun si eu pentru cei care probabil nu l-au vazut deja.

Din ce am mai citit, baiatul s-a trezit cu dosar penal pentru ca i-a facut “militieni” si pentru ca cica nu s-ar fi legitimat, lucru total neadevarat. Seful celor doua pramatii, un militian de zici ca e sefu’ de post de la Pocreaca declara intr-un interviu ca “intr-un fel sau altul, numitul a gresit!”. Hai nu zau?!?! Cu ce? As fi facut la fel, daca va amintiti am avut un meci cu politia rutiera, i-am dat in judecata si am si castigat. Aici povestea.

Comments

comments

Author: ionut_d

5 thoughts on “Politia noastra…vai de noi si ei

  1. Era in spam comentariul probabil din cauza link-ului. Am mai auzit de astfel de cazuri. Eu nu as fi platit, i-as fi dat in judecata.

  2. Sunt politist si vreau sa zic ca ceea ce a facut acel militian cu acel cetatean e tipic militienesc.
    unii “colegi” e ai mei au impresia ca daca sunt in autoturismul politiei sunt “regii soselelor”. Le-am explicat ca nu este chiar asa, dar imi raspundeau ca sunt un prost.
    sa stiti ca va fi foarte greu sa se schimbe politia in bine, si stiti de ce? pentru ca politistii din Romania sunt cetateni romani si majoritatea cetatenilor romani sunt ….. “romani”.

  3. la judecata cu nenorociti care abuzeaza de influenta pe care o au asupra oamenilor nevinovati!!huoooooo x( halal de romanie!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.