Porti Deschise la AutoItalia Showroom

Pentru ca am FIAT, masina italiana :), sunt abonat la un forum dedicat si am primit acolo o invitatie. Poate va intereseaza. Pe mine ma tenteaza un test drive cu Alfa 159, o masina pe care mi-as lua-o daca mi-as permite si care este cu mult peste… marca preferata a tiganilor de exemplu 🙂

PORTI DESCHISE AUTOITALIA SHOWROOM

Cu ocazia aniversarii a patru ani de existenta, compania AutoItalia Showroom va invita in zilele de 21-22.martie 2009 intre orele 09:00-18:00 la evenimentul PORTI DESCHISE.

Va oferim ocazia de a testa ALFA ROMEO 159 T.I. 2.4 210 CP, Lancia Delta 1.9 M-jet 180 Cp, Fiat 500, Fiat Bravo 1.4 T-jet 150 CP, alaturi de toate celelalte modele din gama comercializata.

Preview: Alfa Romeo MITO!!!
Prezentare: Maserati GranTurismo

Invitat special: Mihai Leu (campion national de raliuri, campion mondial de box)

Se vor organiza activitati recreative la care sunteti invitati atat cu cei mai mici membri ai familiei cat si cu prieteni sau colegi de serviciu.
– Bufet si Bar
– Gelaterie italiana
– Teste de indemanare auto pe circuit, cu premii
– Jocuri si concursuri

De asemenea, puteti beneficia de ofertele speciale de pret valabile in aceasta perioada.

Locatia Showroom Autoitalia Bucuresti, Bd.Iuliu Maniu nr.448-450.

Confirmarea de participare poate fi facuta prin e-mail.

Am fost. Povestesc aici

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Porti Deschise la AutoItalia Showroom

  1. Apropos de marca preferata a tiganilor: cine crezi ca a intrat in fata mea, de pe o straduta cu semnul CEDEAZA TRECEREA (cat casa).. fara macar sa se asigure? Un posesor de bemveu (ceafa lata, musai).

  2. Am uitat sa precizez un lucru foarte important (asa, ca sa va dati seama de “esenta” omului din bemveu: el, fiind la volan, avea ambele geamuri date si jos si, scuipa cu o “senzualitate” de neimaginat… pe geamul din dreapta. Cred ca vroia sa isi testeze una dintre cele mai cool abilitati: “scuipatul in lungime” :)>-

    Super tare, frate.. tine-o tot asa :d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.