“Previous on Lost”

Incepand de pe 31 ianuarie, vom incepe sa auzim din nou acest refren in fiecare saptamana, bolborosindu-i la fiecare final ramas in eter pe producatori si urandu-le cele bune la fiecare episod nou.

Am ocolist mult timp serialul Lost, crezand ca este “expirat” si ca actiunea se invarte in jurul unor unui grup de oameni ce au scapat unei catastrofe aviatice (initial credeam ca maritime) si ca uite asa actiunea este taraganata si trasa de par pana cand ii salveaza un vas or somethin’. Din lipsa de internet si alte filme pe care sa le am prin hard disk, am inceput sa ma uit la Lost, si uite asa mi-am petrecut un weekend intreg+cateva nopti dupa, prins in serial, iar acum abia astept sa inceapa 🙂 .

Din aceeasi categorie de seriale face parte si Prison Break, un alt serial mancator de timp si care te lasa “cu ochii in soare” cand e actiunea mai palpitanta.

Prin urmare va recomand serialul Lost in Prison Break. 🙂

Visionare placuta!

Later edit: se anunta o premiera a noii serii de 2 ore 😀

Comments

comments

Author: ionut_d

8 thoughts on ““Previous on Lost”

  1. Pai…Ionut la ce episod ai ajuns la Prison Break?ca la un moment dat (in seria a 3 a) chiar te lasa cu ochii in soare cand Linc.gaseste capul Sarei intr-o cutie…ciudat si pacat nu?

  2. :)) Lost in Prison Break, starring Family Guy from South Park, who studied Grey’s Anatomy and has a Desperate Housewife and an American Dad. 😉

  3. haha ce colectie aici de seriale c dau dependenta…me prison break in lost to put it this way..ionut imi pare rau sa te dezamgesc dar ep11 apare dabia p 4feb(la ei)

  4. Eu am facut nazabatia sa ma uit la Lost pentru a doua oara 🙂 Iar asta din cauza ca se apropia sezonul 4, mie mi se facuse dor de Lost si am zis “ce mai, mai merge o data”.

    Zic “nazbatia” pentru ca daca te apuci sa il vezi a doua oara, incepi sa ii vezi unele aspecte ilogice si unele greseli. Nu vreau sa zic ca nu ma voi mai uita sau ca recomand asta. Nici vorba, sunt un mare fan si asa raman. Doar ca va sfatuiesc sa nu-l urmariti si a doua oara ca s-ar putea sa ii observati greselile si e pacat. In rest, spor la Lost 😀

  5. Nu prea mai are farmec, stiu deja ce urmeaza sa se intampla :). Lasand asta la o parte, thnx God ca a inceput iar 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.