Prioritate de smecher

Ieri un amic imi spunea ca blogurile sunt pentru frustrati care au nevoie de un loc unde sa refuleze. Am fost partial de acord cu el. Ei bine, am si eu niste frustrari si mai toate sunt legate de trafic si de soferi.

Azi dimineata in obisnuitul nostru drum spre birou pe aceeasi straduta dreapta, la un moment dat de pe o strada adiacenta din dreapta apare ea, marea masina bengoasa si neagra pe care initial nu am intentionat sa o las sa imi taie calea, dar, avand in vedere cat de mult a fortat, am lasat de la mine. Insa, in dreptul botului masinii mele, “prietenul” nostru al carui numar am decis sa nu il mai dau, isi da geamul masinii lui bengoase jos si ma intreaba daca am auzit de prioritate de dreapta. Am vrut sa ripostez dar nu am fost lasat.

Cedeaza ba!

Ca sa nu ma lungesc prea mult, am sa il invit pe amicul meu sa se intereseze ce inseamna acest semn de circulatie.

Later edit: sa nu uitam si de alte specimene din trecut

Comments

comments

Author: ionut_d

4 thoughts on “Prioritate de smecher

  1. pai tu creszi ca ala a luat carnetu pe bune ? crezi ca a pus el mana pe carte sa stie ce semne e 🙂 sau crezi ca stie sa acceseasca internetu sa ceteasca pa blog? hahah … dar si eu sunt la fel de frustrat 🙂 pacat ca nu am niste super puteri sa ii calc pe cap

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.