Quicktags pentru blog

Tot blogaind vedem destul chestii pe bloguri care ne plac si pe care le-am vrea pe blogul nostru. La unele gasim ajutor mai mult sau mai putin bun si reusim a le punem, la altele nu. De aceea mi-am zis ca poate ar folosi si altora daca as face un fel de tutorial pentru unele din chestiile pe care le-am implementat eu. Acum voi arata cum puteti pune quicktags-uri, adica cele din poza de mai jos.

Quicktags pentru WordPress

Acestea permit vizitatorilor sa foloseasca unele functii, cum ar fi dupa cum vedeti bolduirea, link-uirea, etc, etc, et.

Pasii sunt urmatorii:

1. Descarcati de aici arhiva cu java scriptul, dezarhivati si incarcati pe ftp directorul “js” in directorul unde se afla tema pe care o folositi. De regula se afla in /home/nume_user/public_html/wp-content/themes/nume_tema_voastra/js/

2. Conectati-va pe ftp si editati fisierul header.php aflat in directorul temei pe care o folositi si adaugati undeva intre <head> si </head> urmatoarea linie:
<script type=”text/javascript” src=”<?php bloginfo(‘template_directory’); ?>/js/script_quicktags.js”></script>
Unele teme este posibil sa aiba deja aceasta linie.

3.Â? Editati fisierul comments.php aflat tot in directorul temei. Cautati linia care contine <p><textarea name=”comment” id=”comment” …… si inainte ei inserati urmatoarele linii de cod:

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Quicktags pentru blog

  1. Bravo Ionut, mereu vi in ajutorul altora si pentru asta iti multumim ! >:d<>:d<>:d< Multe din site-urile si blog-urile noastre au fost realizate si implementate de tine. Ne cerem mii de scuze ca te-am "bazait" atata timp si de atatea ori la cap cu chestii de genul : Ionut? Cum fac chestia aia?; "nu imi merge nu stiu ce"; dar daca fac nu stiu ce, mai merge ..." si tot asa. Multumim din suflet >:d<>:d< Tu si Ana sa va iubiti mult si sa ti se "realizeze" The Bucket List-u ... >:d<

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.