Ratiuni cretine de vot

Va veni votul mai devreme sau mai tarziu, cu mic cu mare va veti prezenta la vot. Maaaare greseala! Cum de ce? Pentru ca nici unul din candidati nu merita, pentru ca nu a facut nimic. Dupa cum spunea clar si Mark Twain (cu link pentru eventualii analfabeti ce ajung aici din greseala), votul nu schimba nimic. Totusi, foarte multi se vor duce la vot si vor vota. Pe ce ratiuni? Pai sa vedem de ce, intr-o ordine pur aleatoare.

1. “Dom’le eu il votez tot pe X, ca daca votez pe altul, ala o sa vina flamand si o sa fure mai mult, macar asta si-a facut stocul.”
Ratiune tampita, numarul 1. Ce sa cauti la vot daca nu ai pe cine vota?!

2. “Ma duc la vot! O sa votez schimbarea!” sau “Pe oricine, numai pe X nu!”
Pe bune?! Inca nu ai invatat ca schimbarea a fost de fiecare data din rau in mai rau?!

3. “O sa aleg raul cel mai mic”
Cu singuranta ca faci bine! Pe naiba!!! Nu exista grade de comparatie in “rau”. Exsita “rau” punct!

4. “Care da mai mult, pe ala il votez”
Cred ca este cea mai tampita ratiune si rezultatul votului ar trebui sa si-l insuseasca. Vezi aici sectorul 5 unde analfebetul de serviciu Vanghele Care Este le da mici si telefoane, tiganimea voteaza ca niste netoti ce se afla si apoi se plang la tv ca au noroi pana in gatul plin de micii sus amintiti.

Prin urmare, draga cetatean cu drept de vot, inainte de te duce repede sa pui stampila, gandeste-te ca ai copii si/sau parinti, si ca urmeaza sa votez un netrebnic care nu va aduce nici un plus familiei tale. Gandeste-te bine inainte de a pune stampila pe careva, gandeste-te daca chiar merita sa votezi.

“Nu lasa pe altii sa decida soarta ta” Un difton cretin de tot. Inca nu ai invatat ca votezi pe cine vrei, si ca oricum iese cine trebuie?! Reciteste ce a bine a spus Mark Twain. De ce ai pierde vremea sa votezi?


Intre timp, Caragiale ramane de actualitate 🙂

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.