3 thoughts on “Reciclarea “pe romaneste”

 1. Mda… Trist reportajul pentru ca arata indiferenta si inconstienta oamenilor. Se leaga toti ca vai dom’le nu le iau aia in containere separate si le iau la gramada si ce sens are sa le mai selectez… are ca oricum e mai bine si mai usor sa le resorteze, lucru neconstientizat de carcotasi. Altii care nu au auzit in viata lor de reciclare si colectare selectiva sunt si mai rai ca nici nu vor sa auda, ca deh… tara are alte nevoi. Are si alte nevoi dar ceva ce tine de tine tot poti face.
  Eu sunt curios, in schimb, cati dintre cititorii tai, de exemplu, colecteaza selectiv. Si daca fac lucrul acesta, unde le pun, cat de departe de locuinta sunt tomberoanele speciale?
  Razvan

  PS: Acasa am 2 recipiente pentru colectat PET-uri si hartie si unul pentru menajer. Tomberoanele speciale sunt la 5 minute de mers pe jos.

 2. Eu recunosc ca nu sortez pentru ca in cartierul in care locuiesc nu exista asa ceva, abia exista asfalt sau curatenie pe strazile principale.

 3. Dar totusi ai masina cu care mergi si in drum spre birou, ai putea sa opresti 2 minute sa arunci pungile stranse :) . Totul este de vointa. Recunosc ca nici eu nu selectam cand nu aveam spatiu de strans in casa si tomberoane mai aproape. Este incomod sa opresti masina la tomberoane din acestea care de multe ori nu au locuri de parca in imprejurimi.
  Ar trebui sa se face muuuuulte campanii de promovare si instalate si mai multe tomberoane de colectare.

  Razvan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.