Recomand: Google Keep

googlekeepDupa cum va spuneam acum un an, am renuntat la Apple din motive obiective pentru mine si nu imi pare rau sau cel putin nu inca :). De obicei ma mobilizez repede cand este vorba de a-mi usura viata, acum insa spre rusinea mea mi-a luat un an sa imi instalez o aplicatie de notite si reminder.

Am luat-o voiniceste cu amicul Google si dai si sapa. Doream ceva simplu, ceva aerisit, de preferat care sa suporte clouding si/sau backup online. Finalistii au fost Google Keep si Evernote cu aplicatiile de mobil aferente (Keep, Ever).

Mi-a placut mult de tot Evernote, dar mi s-a parut prea stufos pentru nevoile mele in materie de notes&reminders. M-am oprit asupra lui Keep, serviciu Google, afiliat Drive, in ideea ca oricum o multime de chestii de pe Android sunt “by Google”.

Google Keep ofera notite simple, pe care le puteti scrie online sau pe telefon, le puteti marca cu diferite culori, puteti seta

remindere pe care sa le reprogramati daca nu aveti chef de ele atunci. Puteti face liste de cumparaturi spre exemplu si sa bifati ce ati cumparat. Puteti adauga fotografii in note si puteti face chiar voice notes. Scurt pe doi cu alte cuvinte.

Mai jos niste screenshot-uri si clipul facut de Google (cam aiurea dupa parerea mea pentru ca nu reflecta si nu ajuta aplicatia)

https://www.youtube.com/watch?v=UbvkHEDvw-o

 

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.