Sa ne radem de Inna Hot

Pentru ca vineri de obicei imi place sa pun chestii funny. Comentariile sunt de prisos dar, “i’m scary and boring” cand merg cu “quickly speed”. Cand am vazut acest clip chiar ca m-a speriat si apoi m-a plictisit. 🙂

Sa nu mai punem la socoteala ca suntem “an international artist”. I-au murit laudatorii?

http://www.youtube.com/watch?v=JDUhIfFsZDE

LE. In traducere libera:

ai… Nu sunt asa de bine acum este din cauza acestei nopti, aa seara trecuta, sunt asa de obosita, plictisitor si mi-e frica sa ies afara din cauza la ieri stii ce s-a intamplat ieri, daca nu stii o sa-ti spun, zborul nu a fost asa de bun pentru ca … are turbulente si a fost o furtuna mare, aterizam la Viena si pe urma inapoi cu acelasi avion spre Budapesta ..aa apoi o sa-mi fac primul spectacol, al doilea spectacol si… un accident rau a fost pe drum.. la al 3’lea spectacol ..a fost ..aa imi vad moartea cu ochii mei.. nu stiu… nu iti doresc sa simti ce simt noaptea trecuta aa ok.. omul am auzit ca omul pe care l-am lovit nu are nimic…dar suntem asa de infricosatori pentru ca in fata noastra a fost o alta masina si masina a fost OMG… tremuram ..mi-a fost fri… Ma rup/despart asa (…) stii.. apoi un alt om cu alta masina este vine aici ca sa ne ia de la spatiul accidentului si el condus ca un nebun cu viteza repejor ..stii ..si plangeam, tremuram

Comments

comments

Author: ionut_d

13 thoughts on “Sa ne radem de Inna Hot

 1. mai da-o in mortii masii si pe asta ! si pe toti cei care se cred englezii p.lii :-w

 2. mai da-o in mo.tii masii si pe asta ! si pe toti cei care se cred englezii p.lii :-w

 3. mai duceti-va dracului toti, tipa asta chiar face ceva, vedeti o femeie speriata si sariti pe ea ! pana una alta ea are succesul pe care il are , si nu voi, eivdent nici nu o sa-l aveti cu asa atitudine ! si tu frustrato care ai postat, du-te si tu naibii ! alta ocupatie nu ai decat sa razi de lume nevinovata care macar mai scoate fata romaniei? [-(

 4. Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards a avut un debut fulminant cu piesa “Hot”, piesa care a ajuns pe primul loc in topurile radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

  Piesa “Hot” a fost nominalizata la categoria “Cea mai buna melodie internationala” in cadrul festivalului Ema Eska. Anastacia, Lady Gaga, Rihanna si Sugababes sunt cateva dintre numele care au urmarit interpretarea Innei pe scena.

  In cadrul celui mai renumit festival de muzica numit Sopot Hit, Inna s-a clasat pe pozitia secunda si in aceeasi zi, albumul de debut al Innei a fost lansat comercial in Polonia.

  Traiectoria Innei se anunta a fi la fel de fructuoasa ca inceputul, in conditiile in care agenda concertelor cuprinde multe tari din Europa si nu numai.

  Urmariti reactiile publicului, comentariile fanilor, fotografii si noutati in premiera pe site-ul oficial http://www.inna.ro!

 5. Inna pentru Romania!

  Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards, este cel mai bun produs muzical al momentului si face cinste Romaniei in tari ca Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.
  Suntem fani, ii ascultam muzica, ii apreciem interpretarile si show-urile si vrem ca Inna sa reprezinte Romania in Europa.

  Intra pe SITE si voteaza Inna sau pe unul dintre site-urile http://ema.mtv.ro/, http://www.mtvema.com sau pe situl WAP la m.mtvema.com.

 6. saraca inna………habar nu are sa cante ………nare voce….frate deci asta e varza……….lol……..a urmarit interpretarea ei de kakat lady gaga,sugababes,rihanna…….:d :-? :o :d m faceti s rad………crek in mintea lor se radeau ……….omg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.