Trafic.ro pe bani

Daca ati incercat recent sa va inscrieti un site in trafic.ro ati aflat ca e pe bani:

Imediat ce un membru al echipei noastre aproba site-ul dumneavoastra, veti putea efectua si confirma plata taxei anuale de membru in valoare de 10 EUR (platibila prin SMS), in interfata de administrare a contului Dumneavoastra.

Ma abtin de la alte comentarii. Prietenii stiu de ce 🙂

Era sa uit, o sa renunt curand si eu. Oricum am Awstats si GoogleAnalytics.

Comments

comments

Author: ionut_d

11 thoughts on “Trafic.ro pe bani

 1. 🙂 Ba da. Am vrut liniste, acum o am si vreau sa ramana asa. Aduna toate parerile de pe toate blogurile care au scris despre asta si trage singur concluzia.

 2. Pai daca e pe BANI,Banul e ochiul d……i si asta isi vara coada peste tot. Eu cred ca linistea ta sufleteasca e mai presus de tot.Sa fi sanatos…
  :)>-

 3. pentru cei ce nu inteleg evlavia ca limbaj de comunicare “d……i” = “dracului” – as in “uciga-l toaca”, “talpa iadului”, “sarsaila”, “aghiutza” sau cum era cunoscut inainte de decadere, “lucifer – ingerul luminii – cel mai mare in rang dintre ingeri”

 4. acuma serios, nu cred ca suma parerilor celorlalte bloguri este neaparat si corecta. cred doar in parerea mea, gandita formulata si exprimata cu al meu creieras. stiu…mi-a luat mai mult…deh…sunt un model mai vechi.
  e periculos sa credem ca majoritatea da justetea si credibilitatea.
  la subiect: un site (sau blog) ma costa 30-50 E domeniul, 30-50 E gazduirea/an si 10 E traficu’ sau fara 10 E traficu. asadar o suma de 100 vs 110 E pe an. Sa fim seriosi, diferenta este aproape insesizabila.
  Cred ca vor avea o scadere la inscrieri pt ca e o complicatie in plus pe deoparte si pt ca romanul vrea totul repede, bine si gratis, uitand ca ne aflam intr-o economie de piata, unde TOTUL se plateste, intr-un fel sau altul

 5. Am tot auzit zilele acestea discutii la care nici macar nu am participat. Concluzia a fost aceeasi: “de ce sa platesti un serviciu care iti impune o sigla cand poti avea altele fara sigla si mult mai complexe, fara bani?”

  Impartasesc aceste pareri 🙂

  Da, TOTUL se plateste, intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu. 🙂

 6. Buna Ionut,

  Am vazut si eu acum cateva saptamani acels mesaj dar nu m-am prins exact ce inseamna. Plus ca prin ianuarie am inscris orthodoxtube.com si nu mi-a cerut nimeni nici un leut. Daca s-ar cere 10E/cont/an si nu pe site separat, as plati pentru ca m-am obisnuit cu statisticile lor, desi indica foarte eronat deseori (in trafic imi arata pentru unul din site-urile mele 500 vizitatori /zi iar in google analytics vreo 750). Si sincer, inclin sa dau crezare celor de la google. Mai sus spunea cineva ca il costa un site 100 euro/an. Cam mult, si din adsense nu amortizezi nimic? eu am 2 conturi babane la hg care ma costa fiecare in parte 15 usd/luna, dar tin zeci de site-uri. plus ca mai tin adsense si-mi scot parleala, ba mai ramane si de cate un domeniu 🙂

  Deci adio trafic.ro daca se introduce plata/site si nu pe cont. PS: desi merge cam greu la anumite ore (ziua), imi plac statisticile de la http://www.w3counter.com. Sunt placute vizual, cam 5% diferenta fata de analytics… Cele de la statistics.ro mi se par cam peste mana si sunt stufoase rau. Ca tot veni vorba, care vi se pare ca e cel mai bun serviciu de contorizare?

  Marius

 7. Eu deja am renuntat la trafic.ro pt vreo 10 site-uri care le am, si curand o sa mai renunt pentru inca 10.

  Sa fie sanatosi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.