Vand: HTC TyTN 2 si Samsung D780 (dualsim)

Pentru ca m-am saturat de 7 numere de telefon chiar daca am si un dualsim si vreau un singur aparat care sa stie sa faca si de mancare si sa si spele vand cele 2 aparate din dotare.

1. HTC TyTN 2 – 700ron si in rate pentru cunoscuti 🙂

Vine cu incarcator de priza, incarcator masina + ventuza, cablu de date, casti, folie de schimb (cea actuala este de asemenea nou schimbata), card de 2G, toate puse in cutia originala. Telefonul are nota 9 pentru ca are o mica stersatura pe spate. Nu este crapat, scapat, zgariat sau altele asemenea. Acum are in el o cartela de date Orange 3G, nu este blocat in nici o retea, bateria tine 3 zile in regim transfer date.

Cititi aici toate informatiile despre el.

2. Samsung D780 dualsim – 300ron

Vine cu incarcator de priza, cablu date, cd-uri, manuale, casti in cutia originala si mai are garantie pana in august. Nu este codat, are nota 8,5 pentru o zgarietura mica de 1mm pe fata. Nu are butoanele sterse sau decolorate. A suferit upgrade software si introducere meniu in limba romana. Nu este codat (ar fi culmea 🙂 ). Eu tin in el acum un orange si un Cosmote. Nu trebuie sa restartezi telefonul pentru a suna de pe al doilea sim. Are agenda comuna. Daca vorbesti pe prima cartela si te suna cineva pe a doua iti apare ca si apel in asteptare si poti face chiar si conferinta.

Cititi aici toate informatiile despre el.

Fac si schimb cu iPhone(3G) sau Nokia E7* cu diferente de bani 🙂

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Vand: HTC TyTN 2 si Samsung D780 (dualsim)

  1. Cred ca iPhone pt ca l-as putea folosi si ca mp3 player pt aux-ul masinii si parca imi place mai mult partea de web/internet, structural si functional vorbind, iar de display-ul generos nici nu trebuie sa mai spun 🙂

  2. Ma gandeam ca-ti iei unul care sa stie cumva 3 cartele 😉 E dragut iPhone-ul, am vrut si eu cand a aparut sa-mi iau dar mi-a trecut de atunci. In plus acum poti sa-ti pui si Opera pe el si ai browser de browser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.