Am dat restart :)

Mie nu prea imi place sa imi inchid laptopul, nici cel de la birou, nici cel de acasa pentru ca am gata deschise cele 70 de mii de chestii care imi trebuiesc si imi este lene sa le redeschid, dar cand trebuie…trebuie. Laptopul dela birou a inceput de joi inca sa dea semne de oboseala si l-am pacalit vineri, dar azi nu a mai vrut si pace. Curiozitatea m-a impins sa vrea sa stiu cam de cand nu a fost inchis/restartat, rezultatul in poza de mai jos.

Pentru cei care nu stiu cum sa afle asta, si au XP (nu stiu daca merge si la altele) se face asa. Start – Run, se scrie comanda cmd si se da enter. Se deschise o fereastra noua, neagra. Se da comanda systeminfo, geme el ceva pe acolo si afiseaza mai multe informatii.

Comments

comments

Author: ionut_d

9 thoughts on “Am dat restart :)

  1. Andrei, DA! Am 2 laptopuri, de configuratii asemanatoare, procesoare diferite, un Turion 64 si un Dual Core. In trecut am avut probleme cu toate AMD-urile. De fapt, mai putin cu un Thunderbird de 1000MHz.

    Uite si un test

  2. Ai incercat si intel-uri? Eu am tot schimbat calculatoare sarind de pe o platforma pe alta, iar concluzia personala este ca intelul este mult mai bun, mai stabil. Acum imi fac nervi cu un mult laudat Turion pe 64 de biti cum spuneam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.