Baiat sau fata?

Din totdeauna parintii au avut dorinte referitoare la sexul copiilor lor, si cunoastem si sintagme cum ar fi: “Fie ce-o fi, numai armata sa (nu)faca”. Ei bine, cica chinezii au descoperit ei un fel de calendar.

Treaba e simpla de tot, alegi pe cercul exterior de petale varsta mamei si pe interior luna conceperii. Daca are patura albastra e baietel, altfel e fata.

 

Comments

comments

Author: ionut_d

16 thoughts on “Baiat sau fata?

  1. Salut Ionut, nu am inteles deloc cum functioneaza treaba 😀 comenteaza-mi BABESTE si cu exemple 😀 EX: Gigel este tatal si are 31 ani, il va concepe pe Bombonel sau pe Viorica in luna Iulie, sa vedem ce va fii?! Bombonel sau Viorica ? :d

  2. Gigel…nu are nici o treaba, Gigica poate:)) Varsta mamei … dar nu credeti ca e mai simplu sa va convingeti pe voi: adica, socotiti, calculati, impartiti si aflati cati ani a avut mama voastra cand v-a nascut ( ca nu mi-e clar daca varsta cand a nascut sau varsta cand l-a conceput…conteaza!! cica) asa…si luna in care ati fost conceputi…si…aflii daca ti-ai gresit sexul:))))

  3. La noi s-a potrivit,26 de ani varsta mamici si iulie luna concperii :d si avem un baietel frumos,cuminte si sanatos pe nume RAZVAN 😡

  4. Ce prosti si astia care lucreaza in cercetare, vorbesc de genetica, cromozomi, etc…atunci cand totul se poate rezolva printr-un desen.

  5. eu vreau o fetita dar aici imi zice ca va fi baiat, nu conteaza tot a meu va fi:d

  6. Buna, eu sunt dezamagita, dupa calendar ar fii trebuit sa iasa fetita si a iesit baiat. Am avut 24 de ani si a fost conceput la inceputul lunii noiembrie.Cum sa procedez ca sa stiu sigur ca iese fata????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.