EuNuBlochezIntersectia.ro

Cam acum un an va povesteam o intamplare cu un taximetrist disperat, provenit din specia “ciorilor”, specie de care vorbeam acum cateva zile. Atunci nu am spus motivul pentru care am avut respectivul conflict, dar el a fost cel din campania pornita de cel/cei ce au lansat site-ul eunublochezintersectia.ro, si anume, nu am vrut sa intru in intersectie cu toate ca semaforul indica verde. Daca as fi intrat in intersectie, as fi ramas in mijlocul ei, iar cei de pe drumul cu care ma intersectam ar fi ramas si ei pe loc, si uite asa blocajul gata. Acesta insa nu este singurul motiv pentru care se blocheaza intersectiile, la noi fiind la loc de cinste si trecutul pe rosu a cel putin 2-3 “meseriasi” care de cele mai multe ori raman in intersectie. Ce mi-a placut mie la site-ul asta este ca promoveaza pierderea a cateva minute la semafor, chiar daca e verde, in favoarea a zeci de minute bune in care stai in intersectie si te dai cu capul de volan in timp ce te-ar claxona cei de pe drumul perpendicular.
Personal, ma inscriu in clubul celor care NU blocheaza intersectia si care se cearta cu cei care o fac. Cei care vor sa sprijine gasesc informatii pe site-ul aferent.

Comments

comments

Author: ionut_d

4 thoughts on “EuNuBlochezIntersectia.ro

  1. ar trebui si un site eunudepasescpeliniadetramvaicandaltiistaulacoada.ro !! :((:((:(( zilele trecute am facut pe revolutionarul si m-am asezat in diagonala, ocupand banda 1 si linia de tramvai! dece? ptr ca altii se cred mai “dahstepti” decat “fraierii ” ce stau la coada! rezultate! CAteva semne cu degetulmijlociu, claxoane, injuraturi, etc. Dar cel mai important este faptul ca nimeni n-a mai depasit pe linia de tramvai!:d:d:d:d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.