Gazduire.ro, ramas bun

Dupa cum spunea si Sorin, viata poate fi privita ca o suma de decizii. Si iarasi, ca si el, acum eu merg mai departe, si pentru a merge mai departe, a trebuit sa iau decizia unei despartiri, despartiri de Gazduire.ro, copilul meu.

Am ajuns la Gazduire.ro in 2005, si in ciuda celor care ma intrebau de ce ma consum atat, “ca doar nu e firma mea”, am lucrat ca si cum ar fi fost a mea, am lucrat in weekend-uri, am lucrat noaptea, am lucrat un weekend intreg dormind pe canapeaua lui Vlad Stan cu randul (Bogdan stie si ii multumesc pentru suportul de atunci), am luat-o ca pe un afront personal atunci cand cineva se “lega” de copilul meu, am fost injurat de clienti frustrati jumatate de ora duminica, am fost sunat si amenintat la 6 dimineata de aceeasi clienti frustrati, am fost si om de serviciu, si hamal de mobila, si suport tehnic, si networkadmin si vanzari si manager, am fost si am facut de toate, iar acum, imi place sa cred ca ceea ce a ajus Gazduire.ro a ajuns pentru ceea ce am facut si acest lucru se poate vedea usor comparand august 2005 cu aprilie 2008, si nu am nici cel mai mic gand de a incerca macar sa fiu modest.

Ma veti intreba “De ce?” De ce…? Pentru ca este momentul sa merg mai departe, pentru ca este momentul sa merg pe un alt drum, pentru ca viata mea s-a schimbat pe plan personal si trebuie sa fac asta, pentru ca vreau sa fac asta, si sa nu credeti ca imi este usoara aceasta despartire…

Ma veti intreba “Unde?” si nu am sa raspund la acest moment pentru ca poate nu sunt hotarat, poate pentru ca nu vreau sa spun, poate ca nu trebuie sa spun, poate ca nu vreau sa spun.

Au fost 2 ani si 8 luni plini, plini de munca, de succese, de probleme si de rezolvari, de bucurii si de intristari. Au fost 2 ani si 8 luni in care am legat prietenii, am facut parte dintr-o familie mare. Nu vreau sa pomenesc pe nimeni pentru a nu omite pe cineva, dar le multumesc pentru acesti 2 ani si 8 luni. Le doresc impliniri pe toate planurile, iar pe cei ce se ocupa de copilul meu, si pe cei ce urmeaza sa se ocupe ii rog sa aiba grija de el.

Ramas bun, Gazduire.ro

 

Comments

comments

Author: ionut_d

18 thoughts on “Gazduire.ro, ramas bun

 1. Bafta multa, Ionut!

  Esti un om exceptional, ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc. Sunt printre cei care iti vor ramane mereu prieteni.

  Bafta multa inca o data!

 2. Tot binele din lume Ionut, bafta in orice faci, bafta in dragoste ! Esti un om bun, un om care stie sa ajute, care stie ce inseamna munca, un om care iubeste mai nou ( se vede pe fata ta ), un om foarte tare si care m-a ajutat enorm si vreau sa iti multumesc mult de tot pentru tot ! Cand ai nevoie de ceva si te pot ajuta sti numarul meu ! >:d<>:d<>:d<

 3. Da, foarte placute au fost momentele din acel weekend :). Unii au dormit pe jos sau pe scaun, altii in picioare sau pe canapea, totul ca picase un server important, pe care hmm, erau siteuri mari in acel moment, chiar unele din top acum. Ce pot sa iti spun, succes, si oricum ramanem aproape.

 4. Ionut, succes si iti tinem pumnii mai departe. Oamenii ca tine sunt foarte rari… ma bucur ca mergi mai departe. Stiu ca ai adus un plus de valoare si aduci mereu un plus de valoare in ceea ce faci pentru ca iti pasa, pentru ca te dedici, pentru ca te implici – trasaturi foarte rare intalnite in Bucuresti… Succes!

 5. Bafta multa!

  Sa nu-mi spui ca iti construiesti un serviciu de gazduire bazat pe Windows Server 2008 (ca s-a lansat de curand) ca fac infarct 😮 😉

 6. Multa bafta si felicitari pt tot ce ai facut la gazduire.ro .
  Eu inca sunt azi client la gazduire.ro datorita tie.

 7. Iti sunt recunoscator pentru cat m-ai ajutat, felicitari pentru modul in care te-ai implicat la gazduire.
  Am avut noi o discutie in care spuneai ca mai bine te apucai de gradinarit … nu e timpul perdut. 🙂
  Bafta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.