Candidatii nostri la guvernare

Suntem in plina campanie, o stim cu totii, o campanie deosebita in care vom vota de aceasta data animalul si nu turma, traiasca Uninominalul!

Sunt apolitic, urasc politica care in tara asta este de un nivel de cartoon network si consider ca nu am pe cine vota.

Merg prin oras sau tara si vad peste tot afise, bannere si alte outdoor-uri cu fete de ecscroci. Unii sunt grasi si durdulii la fata zicandu-ne din afis: “Votati-ma pe mine! Trebuie sa devin si mai gras…in conturi!”. Altii mai slabuti si cu o privire sireata ne zic: “Sunt cel mai bun! Eu fur mai putin si mint cel mai frumos ca imi pasa de voi….prostilor!!!”. Pe ici pe colo apare cate o farfuza in persoana unei pitzipoance in unele cazuri sau in persoana unei durdulii, probabil sotie de parlamentar durduliu in alte cazuri.

Ei bine, astia au pretentie ca vor sa ne conduca, astia cu fetele astea ordinare de mafioti de ultima speta.

Ramanem insa cu dilema: “Pe cine sa votam?” Eu as vota cu PCCNSP (Partidul Celor ca nu Suporta Prostia), prostie care se regaseste peste tot din pacate si careia ii cad victime oameni la care nu te astepti.

Cum acest partid insa nu exista, voi urma poate sfatul auzit pe undeva recent. Merg si fac cu pixul o casuta in care il pun pe… Antonescu sa zicem sau pe Vlad Tepes si pun stampila.

Halal tara, halal conducatori alesi de halal tzarani si tigani ale caror idealuri in viata este sa le cante Guta si sa isi cumpere bemveu.

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “Candidatii nostri la guvernare

  1. io as vrea o romanie condusa de Vadim si Becali daca ar fi posibil… sa se duca dracului ce mai este de dus. vreau autodistrugere pana la capat 😀

    desigur iarasi vorbesc ca un cretin. nu e frumos sa gandesti asta despre semenii tai (mai ales despre cei care ai pomenit in ultimul rand 😉 )

  2. Acum ai un motiv in plus sa te razvratesti pe astia din bannere .. au ajuns pana si pe blogul tau … ia uita-te sub comentarii la bannerele de adsense 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.