Cat conteaza numele/brandul

Weekendul trecut eram la mici cumparaturi si trecand pe langa raftul cu iaurturi mi s-a facut pofta de un iaurt cu fructe (visinele sunt preferatele mele, dar imi plac si caisele 🙂 ).

Oferta era destul de mare, insa produsele fara (visez, stiu) sau cu putine E-uri destul de greu de gasit. Am evitat Danone, care NU este recomandat copiilor, si ale caror produse cica nici macar nu ar avea la baza lapte si ale caror etichete dau dureri de cap si m-am orientat catre Zuzu(cel mai des cumparat de noi) si Napolact, care macar teoretic sunt mai sanatoase. Cum Napolact nu are iaurt cu fructe, a iesit Zuzu castigator.

Stiu ca titlul vorbeste despre altceva si ca am batut campii pana acum, dar citind etichete mi-am reamintit vechiul nume/brand al Zuzului, si anume Albalact.

Ii stiu de dinainte de rebranduire cand le ocoleam produsele sec ambalate spunandu-mi: “Albalact, ce nume sters…”.

Ei bine, acum aveti dovada faptului ca numele unui produs si un ambalaj mai colorat pot asigura succesuri nebanuite.

Comments

comments

Author: ionut_d

2 thoughts on “Cat conteaza numele/brandul

 1. Napolact ARE iaurt cu fructe, insa doar vreo 4 sortimente. Ti le zic, ca le-am ‘testat’ pe toate, fiind la randu-mi fac Napolact (macar spre sfarsitul perioadei de valabilitate deja incep sa se deterioreze, ceea ce macar inseamna ca e iaurt cu -poate- ceva conservanti, nu ca in cazul danone conservanti cu aroma de iaurt – ala cred ca poti sa-l iasi si o luna si tot nu se strica, aviz amatorilor.

  Deci, topul in ordinea preferintelor mele:
  1. ciresi amare
  2. nuci verzi
  3. trandafiri
  4. capsuni (asta nici nu bag mana in foc daca l-am testat sau nu vreodata, fiind cam banal si putand fi gasit la mai toate firmele iaurtzesti)

 2. Si Zuzu pare ok, am mai luat de ici de colo, si a trecut examenul. Ce mi-a placut la nebunie (si de atunci l-am numit iaurt de ingineri – vezi si numele cam zuzu), a fost lingurita pliabila care o poti gasi langa orice cutie de iaurt – binenteles mai putin alea de baut, ca doar e iaurt de ingineri, nu de politisti nu ?

  Si iarasi, danone sucks. Cumparati cu incredere smantana cu gust de ciment si continut de aracet :-D. O prefer sincer pe aia din piata de la tzaranul lu peste, macar aia e mult mai sanatoasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.