Constiinta mustra

Chiar si dupa aproape 2 ani (cred) pe unii. In locul lor, si pe mine m-ar mustra. Ei totusi au ramas blocati apeland la josnicii infantile si ilare pe de-a dreptul. Paradoxal, mie totusi mi-a inseninat ziua sa aflu acest lucru. L-am luat ca pe un cadou neasteptat. Nu imi vine totusi sa cred cat ii poate macina pe unii faptele nesimtite, dar e un lucru bun.

PS: Nu trebuie neaparat sa intelegeti si imi pare rau ca nu va voi si demonstra acest lucru din multiple motive incepand cu cel constituit de faptul ca nu merita sa cobori la un nivel mult prea limitat.

Comments

comments

Author: ionut_d

1 thought on “Constiinta mustra

  1. dj little lasa-ne frate cu clubuala si mai invatza draq sa mixezi–atat tu cat si clubul—-suntetzi o varza murata care ink difuzati manele , deejay care nu stiu sa faca o trecere buna–muzica la pamant–si sef de sala–vai de mama lui–un drogat si jumatate–locul in care tzaranii si cocalarii ce au interdictie in alta parte–sunt prezenti la voi–pacat–inainte erau deejay mai buni–parerea mea de client si nu sunt singurul. in rest sarbatori fericite si chematzi oameni care stiu sa faca asta. happy new year!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.