Cu cortul

Long time no words.

Ei bine am avut si motive serioase despre care o sa povestim mai alta data, motive care ne-au “impins” sa mergem weekendul trecut la mare (impins la modul pozitiv si constructiv πŸ™‚ ). Si cum nu experimentaseram nici unul din noi niciodata statul la cort, ne-am zis ca acum e momentul.

Cum aveam doar cortul, fara sac de dormit sau izopren sau alte cele, ne-am cumparat o saltea pneumatica, pe care am folosit-o si pe apa si care a fost o investitie foarte foarte buna si foarte foarte ieftina de altfel si o pilota si hai la mare cu cortul :).

Mie mi-a placut, si am dormit chiar bine in conditiile in care am probleme cu somnul, Anei in schimb, nu prea spunand ca “am facut-o si pe asta, dar ce e destul e destul”.

Eu recomand experienta, este foarte….calumea πŸ™‚

Comments

comments

Author: ionut_d

13 thoughts on “Cu cortul

 1. Ziua e crima si pedeapsa. Noi am scos salteaua si am tras-o sub un copac – somn in aer liber. Noaptea e ok ca temperatura, dar e cam inghesuit.

 2. Misto! Felicitari, chiar daca putin tarziu…
  In afara de faptul ca-i periculos ca tara-i plina de cretini cu aere de gangsteri, la cort e f f f f f f fain:P mai ales daca e unul mic in care sa te inghesui cu prietena noaptea ;P
  :d/ ;))

 3. Deci trebuie mic ca sa te poti inghesui in prietena? :-\” Si daca e cortul mai mare e naspa ca are unde sa fuga? πŸ™‚

 4. Ahahaha… pe caldura aia numai la inghesuiala nu-ti mai sta gandul.
  Cred ca si un cort de 4 persoane este suficient πŸ™‚

 5. Eu am dat replica la “Deci daca luam unul mai mare si inca o saltea, mai mergem cu cortul?” πŸ˜‰

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.