Cum sa scapi/repari #more tag

Ce este acest “more tag”? Scrii un text cat 7 zile de post dar nu vrei ca pe prima a blogului tau acesta sa iti umple tot sau sa iti ingreuneze incarcarea paginii. Acesta este moment cand trunchiezi textul prin apasarea butonului “Read more”, ceea ce va duce in pagina principala la aparitia textului cu acelasi nume, sau “Citeste mai departe” daca ai tradus.

De ce ai vrea sa renunti/repari optiunea asta? Din acelasi motiv pentru care am facut-o si eu. Cand un cititor apasa “Citeste mai departe” se facea un refresh la pagina si te arunca in pagina articolului, derulata mai jos decat trebuie de cele mai multe ori. Acest lucru nu face decat sa deruteze cititorul sau sa il faca sa piarda o parte din postarea ta. Solutia aleasa de mine a fost renuntarea la trimiterea catre pagina gata derula in favoarea accesarii postarii in mod “normal” sa zicem.

Cum faci asta? Te duci in partea de administrare si accesezi Appearance – Editor, alegi functions.php, si dupa <? adaugi codul de mai jos, salvezi si ai scapat.

function remove_more_jump_link($link) { 
	$offset = strpos($link, '#more-');
	if ($offset) {
		$end = strpos($link, '"',$offset);
	}
	if ($end) {
		$link = substr_replace($link, '', $offset, $end-$offset);
	}
	return $link;
}

add_filter('the_content_more_link', 'remove_more_jump_link');

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.