Top Gear versus Fifth Gear

Nu stiu voi, dar eu sunt un fan al emisiunii Top Gear. La inceput vedeam episoadele pe la TV, apoi am vazut pe undeva toata seria si acum iarasi revad episoasele. La un moment dat am incercat sa vad versiunea Hamburger (USA) a emisiunii. O mare prostie. In cautarea unei alte emisiuni auto mi-am zis sa incerc si Fifth Gear.  Astazi au fost 2 emisiuni pe Discovery. M-am chinuit sa vad un episod si am clacat la al doilea. Nu am mai putut rezista. Este pe departe una din cele mai proaste emisiuni auto. Chiar mai patetica decat ProMotor-ul de la noi. Atat de multe chestii mi s-au parut in neregula pe moment ca nici nu stiu daca o sa imi amintesc destule.  Sa vedem ce iese.

Moderatorii sunt departe a avea experienta ca soferi. Par foarte speriati chiar la niste banale derapaje ale spatelui. Nu au deloc umor. Unii din ei arata de parca ar aparea pentru prima oara la tv.

Prezentarea masinilor se face dintr-o perspectiva foarte subiectiva si foarte putin documentata. Un pustan-moderator, crede cu tarie ca masina din dotare iti aduce prieteni adevarati. Da, poseda un vembe. Il compatimesc.

Copiaza intr-un mod patetic si cu un buget extrem de redus fata de TG, cunoscutele provocari cu masini de remat. Adica au cumparat o masina cu doar 200 lire si doar unuia dintre moderatori. Nu au mai avut bani sa mai ia macar o masina si nici vorba de vreo comparatie, concurs sau o buseala de final ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca poate era doar imprumutata 🙂

Toti moderatorii, in numar de 6-7, nu fac nici macar cat unul de la TG, niciunul nu are carisma.

Este o emisiune fada, plictisitoare.

Comments

comments

Author: ionut_d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.