De ce purtam verigheta pe al 4-lea deget

verigheta

 

Chinezii au o explicație foarte frumoasa. Se crede că fiecare deget al mâinii reprezintă persoanele din viața ta. Degetul mare reprezintă părinții, arătătorul frații, mijlociul pe tine însuți, inelarul reprezintă sufletul pereche si degetul mic copiii.

 

Acum aseaza-ti degetele ca în poză din si pune-ti mainile fata in fata, indoaie degetele mijlocii si lipeste-le, apoi apropie varfurile celorlalte degete.

Incearca sa desparti degetele mari, care reprezinta parintii. Vei putea pentru ca destinul parintilor nu este sa traiasca cu tine pentru tot restul vietii. Te vor parasi mai devreme sau mai tarziu.

Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti degetele aratatoare, care reprezinta fratii. Vei putea pentru ca destinul fratilor este sa-si creeze propria familie si sa-si traiasca propriile vieti.

Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti degetele mici, care reprezinta copiii. Vei putea pentru ca copiii vor creste, se vor casatori si isi vor trai propria viata.

Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti inelarele, care reprezinta partenerul de viata. Nu vei putea pentru ca destinul sotului si al sotiei este sa ramana impreuna pentru toata viata.

Via Criserb

Comments

comments

Author: ionut_d

3 thoughts on “De ce purtam verigheta pe al 4-lea deget

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.